DCIM100MEDIADJI_0064.JPG

Căutăm reporter / redactor de știri locale pentru Mediaș. Suntem ziarul online #1 din județul Sibiu și căutăm un nou coleg / o nouă colegă pentru rolul de reporter / redactor de știri locale în Mediaș.

Preferăm o persoană care locuiește în Mediaș, bine conectată la viața și la instituțiile orașului, care poate acoperi în timp real evenimentele locale din administrație, economie, sănătate, educație, cultură și din alte domenii relevante pentru comunitatea medieșeană.

Oferim un salariu negociabil, program flexibil, bonuri de masă, bonusuri de performanță și posibilitatea de a ieși din anonimat printr-o carieră profesională în jurnalism online, într-o echipă tânără și dinamică.

Ce așteptăm de la tine să fii creativ; știi bine limba română; să ai abilități de comunicare; să te intereseze viața orașului și să fii bine conectat/ă la tot ce se întâmplă în Mediaș; să te descurci bine pe Internet și în social media; să fii disponibil(ă) să lucrezi în weekend când au loc evenimente.

Experiența în jurnalism, digital marketing, social media sau copywriting reprezintă un avantaj.

Trimite un CV la oradesibiu@gmail.com! Dacă ești student/ă la Jurnalistică, Filologie sau Științe Economice, sună sau trimite mesaj pe WhatsApp la 0746752240 și vino să stăm de vorbă!

Publică un comentariu

Comentariu