Ultima oră – Ora de Medias https://orademedias.ro Știri și evenimente online Mon, 01 Jun 2020 10:54:56 +0000 ro-RO hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.4.1 https://orademedias.ro/wp-content/uploads/2017/08/cropped-Asset-3-60x60.png Ultima oră – Ora de Medias https://orademedias.ro 32 32 171181308 Hoți din Buzd prinși după ce au fost opriți pentru un control în trafic https://orademedias.ro/hoti-din-buzd-prinsi-dupa-ce-au-fost-opriti-pentru-un-control-in-trafic/ https://orademedias.ro/hoti-din-buzd-prinsi-dupa-ce-au-fost-opriti-pentru-un-control-in-trafic/#respond Mon, 01 Jun 2020 10:59:00 +0000 https://orademedias.ro/?p=358455 Sâmbătă, în jurul orei 13,30, pe DN 14, în localitatea Șeica Mare, polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus spre municipiul Mediaș. La volan se afla un bărbat în vârstă de 40 de ani, domiciliat în localitatea Buzd, acesta neavând dreptul de a conduce. Pe numele său, polițiștii rutieri au deschis […]]]>

Sâmbătă, în jurul orei 13,30, pe DN 14, în localitatea Șeica Mare, polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus spre municipiul Mediaș.

La volan se afla un bărbat în vârstă de 40 de ani, domiciliat în localitatea Buzd, acesta neavând dreptul de a conduce.

Pe numele său, polițiștii rutieri au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

În momentul opririi autoturismului în cauză, s-a constatat că șoferul era însoțit de alți doi pasageri, unul în vârstă de 15 ani, din Buzd, celălalt în vârstă de 42 de ani, din Mediaș, iar în autoturism au fost depistate mai multe bunuri reclamate ca sustrase în cursul aceleiași zile de pe raza localității Sebeș, județul Alba.

Cele trei persoane, autoturismul și bunurile în cauză au fost puse la dispoziția polițiștilor din cadrul I.P.J. Alba în vederea continuării cercetărilor privind săvârșirea infracțiunii de furt.  

 

Source

]]>
https://orademedias.ro/hoti-din-buzd-prinsi-dupa-ce-au-fost-opriti-pentru-un-control-in-trafic/feed/ 0 358455
Medieșean beat la volan – S-a oprit cu mașina într-un stâlp https://orademedias.ro/mediesean-beat-la-volan-s-a-oprit-cu-masina-intr-un-stalp/ https://orademedias.ro/mediesean-beat-la-volan-s-a-oprit-cu-masina-intr-un-stalp/#respond Mon, 01 Jun 2020 09:59:06 +0000 https://orademedias.ro/?p=358451 Vineri, în jurul orei 14,30, în timp ce conducea un autoturism pe DN 14, în localitatea Axente Sever, un medieșean, în vârstă de 53 de ani, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.Din verificările efectuate de către polițiștii prezenți la […]]]>

Vineri, în jurul orei 14,30, în timp ce conducea un autoturism pe DN 14, în localitatea Axente Sever, un medieșean, în vârstă de 53 de ani, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.Din verificările efectuate de către polițiștii prezenți la fața locului, s-a constatat că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Mai mult decât atât, testarea sa alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 1,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii Secției de Poliție Rurală Axente Sever au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Source

]]>
https://orademedias.ro/mediesean-beat-la-volan-s-a-oprit-cu-masina-intr-un-stalp/feed/ 0 358451
Măștile de protecție de care să ne ferim – ”Sunt sute de mii de bucăti periculoase, vândute în România” https://orademedias.ro/mastile-de-protectie-de-care-sa-ne-ferim-sunt-sute-de-mii-de-bucati-periculoase-vandute-in-romania/ https://orademedias.ro/mastile-de-protectie-de-care-sa-ne-ferim-sunt-sute-de-mii-de-bucati-periculoase-vandute-in-romania/#respond Mon, 01 Jun 2020 09:38:04 +0000 https://orademedias.ro/?p=358435 Există modele de măști aflate pe lista produselor periculoase, care nu ar trebui să fie puse în vânzare, avertizează directorul general al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Paul Anghel. El atrage atenția asupra capacității insuficiente de filtrare a unor tipuri de măști și avertizează că o cantitate excesivă de particule poate trece prin ele, sporind astfel […]]]>

Există modele de măști aflate pe lista produselor periculoase, care nu ar trebui să fie puse în vânzare, avertizează directorul general al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Paul Anghel.

El atrage atenția asupra capacității insuficiente de filtrare a unor tipuri de măști și avertizează că o cantitate excesivă de particule poate trece prin ele, sporind astfel riscul de infecție, scrie Digi24.

„ALERTĂ. Câteva modele de măști aflate pe sistemul de alertă rapidă RAPEX privind produsele periculoase. Capacitatea totală de filtrare a măștilor este insuficientă, iar măștile nu se adaptează corespunzător la față. În consecință, o cantitate excesivă de particule sau de microorganisme poate trece prin măști, sporind riscul de infecție în cazul în care nu este combinată cu măsuri de protecție suplimentare./Nu respectă Regulamentul privind echipamentele individuale de protecție.”, avertizează Paul Anghel.

Într-o intervenție la Digi24, președintele ANPC, Eduardt Cozminschi, a explicat că sunt 32 de tipuri de măști care nu au trecut testele europene privind calitatea.

„Măștile ar trebui să protejeze în proporție de 95% contra prafului, bacteriilor sau a polenului.

Cele neconforme nu o fac. Orice SRL a început să facă măști de protecție, dar ele nu asigură niciun fel de protecție.

Am găsit și noi aceste tipuri de măști. Sunt 32 de tipuri de măști, cu valoare de sute de mii de lei. Sunt sute de mii de bucăți. Nu numai că nu protejează, dar pot apărea și efecte secundare, cum sunt alergiile.

Amenzile pentru un comerciant sunt de la 10.000 de lei ]n sus.

Măștile neconforme au fost retrase de la comercializare temporar sau definitiv”, a explicat Eduardt Cozminschi.

Source

]]>
https://orademedias.ro/mastile-de-protectie-de-care-sa-ne-ferim-sunt-sute-de-mii-de-bucati-periculoase-vandute-in-romania/feed/ 0 358435
Mesajul de 1 iunie al președintei Consiliului Județean Sibiu https://orademedias.ro/mesajul-de-1-iunie-al-presedintei-consiliului-judetean-sibiu/ https://orademedias.ro/mesajul-de-1-iunie-al-presedintei-consiliului-judetean-sibiu/#respond Mon, 01 Jun 2020 08:42:34 +0000 https://orademedias.ro/?p=358418 Gura Rîului este una dintre localitățile pilot din județul Sibiu unde primăria a pus la dispoziția unităților de învățământ platforma EduXpert, realizată de un start-up al firmei SOBIS, condus de un tânăr specialist IT. Acest lucru s-a întâmplat cu mult timp înainte de pandemie, cu intenția de a aduce educația în secolul XXI și a […]]]>

Gura Rîului este una dintre localitățile pilot din județul Sibiu unde primăria a pus la dispoziția unităților de învățământ platforma EduXpert, realizată de un start-up al firmei SOBIS, condus de un tânăr specialist IT.

Acest lucru s-a întâmplat cu mult timp înainte de pandemie, cu intenția de a aduce educația în secolul XXI și a crea o comunicare mai bună între elevi, profesori, părinți și conducerea școlii. Programul EduXpert aduce laolaltă în format electronic cataloagele din cancelarie, carnetele de note, chiar și caietele elevilor și înlocuiește comunicarea între părinți și cadre didactice prin zeci de grupuri de what’s app, care uneori ajung să ne obosească. Platforma a fost verificată și de Autoritatea de Digitalizare a României.

Un alt avantaj al programului este că nu necesită cont de e-mail pentru înregistrare, e suficient un nume și o parolă, iar elevii își pot vizualiza nu doar notele și orarul, ci și temele „După ce îmi fac temele tot aici le încarc, pe fiecare materie în parte. Și văd și ce corecturi mi-au făcut domnii profesori. Am aici toate temele mele, la toate materiile. Nu mai merge scuza cu mi-am pierdut caietul” povestește Mihaela, una dintre elevele care folosește platforma. Peste 400 de elevi și profesori de la Școala Gimnazială Aurel Decei din Gura Rîului utilizează deja acest program. Părinții primesc notificări pe telefon cu notele luate de copii și află aproape instant despre absențe.

Directorul unității de învățământ poate urmări activitatea cadrelor didactice, lucru care s-a dovedit util în perioada pandemiei. Și pentru profesori a fost un mare avantaj: nu primesc  temele de la elevi prin sute de mesaje care le intră pe telefon la diverse ore, ci le verifică pe toate aici, într-un singur loc. Pot da lucrări de control care se arhivează aici și tot aici dau și rezultatele.

Toți copii merită o educație de secol XXI. Pandemia ne-a arătat o dată în plus că accesul la educație e favorizat de tehnologie. Invităm cât mai multe autorități locale din județ să intre în acest program pilot, aplicația le va fi pusă la dispoziție gratuit școlilor, iar pentru copiii care nu au aparatura necesară vom găsi soluții alături de parteneri din mediul privat. Nu putem aștepta mereu să vină soluții de la nivel central, unele probleme le putem rezolva noi local, de dragul copiilor noștri – pentru că de educație depinde viitorul” declară Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu. 

Pentru detalii despre EduXpert contactați platforma #SolidariPentruSibiu pe site-ul Consiliului Județean Sibiu, accesând link-ul: https://solidaripentrusibiu.cjsibiu.ro/. Date de contact – telefon: 0786 887 589, e-mail: solidari.sibiu@cjsibiu.ro

Source

]]>
https://orademedias.ro/mesajul-de-1-iunie-al-presedintei-consiliului-judetean-sibiu/feed/ 0 358418
Vremea o ia razna în primele zile de vară – Ploi, grindină și vijelii în toată țara https://orademedias.ro/vremea-o-ia-razna-in-primele-zile-de-vara-ploi-grindina-si-vijelii-in-toata-tara/ https://orademedias.ro/vremea-o-ia-razna-in-primele-zile-de-vara-ploi-grindina-si-vijelii-in-toata-tara/#respond Mon, 01 Jun 2020 06:55:58 +0000 https://orademedias.ro/?p=358394 Sezonul cald începe cu o informare meteo de vreme instabilă și cantități însemnate de apă, în cea mai mare parte a țării, valabilă până miercuri seara, la ora 23:00. Prima zi de vara aduce după prânz, perioade cu averse, descărcări electrice, vânt, grindină și vijelii în jumătatea de nord a țării, iar seara în special în regiunile sudice. Cantitățile […]]]>

Sezonul cald începe cu o informare meteo de vreme instabilă și cantități însemnate de apă, în cea mai mare parte a țării, valabilă până miercuri seara, la ora 23:00.

Prima zi de vara aduce după prânz, perioade cu averse, descărcări electrice, vânt, grindină și vijelii în jumătatea de nord a țării, iar seara în special în regiunile sudice. Cantitățile de apă vor depăși izolat 30 l/mp.

În zonele montane înalte vor fi ninsori și lapoviță. Maximele vor fi cuprinse între 13 grade Celsius în depresiuni și 22 de grade Celsius în sud și în vest.

Vremea în următoarele patru zile

În zilele următoare, vremea se va răci și vor fi furtuni în majoritatea regiunilor, iar cantitățile de apă vor trece izolat de 30 l/mp. Pe creste, trecător vor fi precipitații mixte.

La mijlocul săptămânii, temperaturile vor urca spre 27 de grade Celsius, dar atmosfera va continua să fie instabilă. Vor fi averse și descărcări electrice în vestul și nord-vestul țării, iar vântul va sufla cu putere în zonele montane înalte și in timpul ploilor.

În București, temperaturile nu vor trece de 21 de grade Celsius. După prânz, vor fi averse, descărcări electrice, vijelii și grindină.

Source

]]>
https://orademedias.ro/vremea-o-ia-razna-in-primele-zile-de-vara-ploi-grindina-si-vijelii-in-toata-tara/feed/ 0 358394
Redeschiderea teraselor – Ce reguli trebuie respectate https://orademedias.ro/redeschiderea-teraselor-ce-reguli-trebuie-respectate/ https://orademedias.ro/redeschiderea-teraselor-ce-reguli-trebuie-respectate/#respond Mon, 01 Jun 2020 05:44:20 +0000 https://orademedias.ro/?p=358388 Ziua de 1 iunie vine cu al doilea val de relaxări în România, după cel din 15 mai. Mult aşteptata deschidere a teraselor este în prim-plan, însă măsura vine cu un set de reguli. Rezervarea prealabilă și un număr maxim de patru persoane la o masă, sunt principalele măsuri luate de autorități. Ziua de 1 […]]]>

Ziua de 1 iunie vine cu al doilea val de relaxări în România, după cel din 15 mai. Mult aşteptata deschidere a teraselor este în prim-plan, însă măsura vine cu un set de reguli. Rezervarea prealabilă și un număr maxim de patru persoane la o masă, sunt principalele măsuri luate de autorități.

Ziua de 1 iunie aduce, printre altele, şi redeschiderea teraselor, însă maniera în care românii își vor petrece timpul liber este condiţionată de numeroşi factori.

Ordinul care stabileşte regulile pentru funcţionarea teraselor, publicat sâmbătă dimineaţă, spune că ocuparea locurilor se va face cu rezevare anterioară, astfel încât aglomerările la intrare să fie evitate, iar în cazul apariţiei unei infectări cu COVID-19 autorităţile să ştie de unde să înceapă ancheta epidemiologică.

La terasă, un angajat al localului va conduce clienții la masă şi va face un triaj observaţional. Asta înseamnă că personalul terasei va trebui să detecteze eventuale simptome respiratorii vizibile, caz în care clienții vor fi rugați să părăsească incinta.

La masă pot sta cel mult patru persoane, dacă nu sunt membri ai aceleiaşi familii, la o distanţă de 1,5 m între ei. Excepţie vor face cazurile în care românii vor merge la terasă cu membrii familiei, persoane cu care locuiec în aceeaşi casă. La final, recomandarea este să plătească cu cardul.

Totodată, clienții nu vor putea muta meniuri, solniţe, oliviere şi alte obiecte de la o masă la alta, acestea urmând să fie dezinfectate imediat după plecarea clienţilor de la masă.

Consumul de alimente în picioare este, de asemenea, interzis, iar între mese trebuie să existe o distanţă de minimum 2 m. Personalul care serveşte va purta mască şi mănuşi, iar mănuşile folosite la servire nu vor fi folosite şi la pregătirea mesei.

În plus, personalul terasei va pune la dispoziţia clienților geluri dezinfectante pentru mâini, atât la intrare, cât şi la toalete, urmând să îi informeze despre modul în care se utilizează, dar şi despre regulile de igienă şi de distanţare fizică.

De altfel, toate spaţiile/suprafeţele unde au acces clienţii vor trebui curăţate şi dezinfectate cu substanţe biocide avizate, la fel şi ustensilele utilizate în timpul mesei.

Pentru a facilita accesul pe terase, proprietarii i-ar putea ajuta pe clienți cu anumite semnalizări şi mesaje. La fel, în măsura posibilităţilor, vor crea circuite cu sens unic înspre şi dinspre toalete.

Românii vor trebui să furnizeze atunci când fac rezervarea un număr de telefon valid, la care să poată să poată fi contactați în caz de nevoie, alături de prenume (sau chiar iniţiala).

Deschiderea teraselor, a plajelor şi eliminarea declaraţiei pe proprie răspundere la deplasarea în afara localităţii sunt câteva dintre principalele măsuri de relaxare, aplicabile de la 1 iunie. Autorităţile estimează că la 15 iunie s-ar putea redeschide şi restaurantele sau sălile de fitness. Tot la jumătatea lunii iunie ar putea fi eliminată obligația de a purta mască în spaţiile publice închise, la locul de muncă şi în mijloacele de transport în comun, măsură valabilă, la acest moment, până pe 16 iunie, când urmează să se încheie starea de alertă pe teritoriul României.

Source

]]>
https://orademedias.ro/redeschiderea-teraselor-ce-reguli-trebuie-respectate/feed/ 0 358388
Șomajul tehnic va fi acordat şi de la 1 iunie – Persoanele vizate de noile prevederi https://orademedias.ro/somajul-tehnic-va-fi-acordat-si-de-la-1-iunie-persoanele-vizate-de-noile-prevederi/ https://orademedias.ro/somajul-tehnic-va-fi-acordat-si-de-la-1-iunie-persoanele-vizate-de-noile-prevederi/#respond Sat, 30 May 2020 10:45:04 +0000 https://orademedias.ro/?p=358149 Şomajul tehnic va fi acordat şi de la 1 iunie în acele domenii în care se menţin restricţii, până la ridicarea acestora, stabileşte OUG 92/2020, publicată vineri în Monitorul Oficial. În forma iniţială, discutată joi de Guvern, scria că măsura de sprijin va putea fi păstrată până la finalul anului în cazul domeniilor ce nu-şi […]]]>

Şomajul tehnic va fi acordat şi de la 1 iunie în acele domenii în care se menţin restricţii, până la ridicarea acestora, stabileşte OUG 92/2020, publicată vineri în Monitorul Oficial.

În forma iniţială, discutată joi de Guvern, scria că măsura de sprijin va putea fi păstrată până la finalul anului în cazul domeniilor ce nu-şi pot relua activitatea.

Indemnizaţia de şomaj tehnic este de 75% din salariul de bază, dar statul acoperă cel mult 75% din câştigul salarial mediu brut. În cazurile în care suma de la stat nu acoperă 75% din salariul de bază, firmele pot acoperi diferenţa.

Nu doar angajaţii, ci şi persoanele ce lucrează pe cont propriu vor putea primi, în continuare, indemnizaţia de şomaj tehnic. Astfel, PFA-urile, persoanele cu profesii liberale sau cele care lucrează pe drepturi de autor vor putea solicita de la stat, lunar, suma de 4.072 de lei brut, echivalentul a 75% din salariul mediu pe economie.

Subvenţionarea de la stat a indemnizaţiilor de şomaj tehnic, atât pentru salariaţii cu contracte de muncă suspendate. cât şi pentru profesioniştii ce au întrerupt activitatea din cauza epidemiei, a început la jumătatea lunii martie, odată cu declararea stării de urgenţă pe teritoriul României. Ulterior, măsura a fost prelungită de Executiv până la 31 mai.

Source

]]>
https://orademedias.ro/somajul-tehnic-va-fi-acordat-si-de-la-1-iunie-persoanele-vizate-de-noile-prevederi/feed/ 0 358149
Orban explică povestea fotografiei de la Guvern: ”Era ziua mea. Dacă am greşit plătesc amenda” https://orademedias.ro/orban-explica-povestea-fotografiei-de-la-guvern-era-ziua-mea-daca-am-gresit-platesc-amenda/ https://orademedias.ro/orban-explica-povestea-fotografiei-de-la-guvern-era-ziua-mea-daca-am-gresit-platesc-amenda/#respond Sat, 30 May 2020 10:00:38 +0000 https://orademedias.ro/?p=358138 Ludovic Orban revine, în exclusivitate pentru MEDIAFAX, cu clarificări în privinţa controversatei fotografii de la Guvern. Premierul a precizat că poza a fost făcută cu ocazia zilei sale de naşte şi că dacă este nevoie, va plăti amenda pentru că a fumat într-un spaţiu închis. „Este o poză de ziua mea, după ora 15 că […]]]>

Ludovic Orban revine, în exclusivitate pentru MEDIAFAX, cu clarificări în privinţa controversatei fotografii de la Guvern. Premierul a precizat că poza a fost făcută cu ocazia zilei sale de naşte şi că dacă este nevoie, va plăti amenda pentru că a fumat într-un spaţiu închis.

„Este o poză de ziua mea, după ora 15 că eram cu mai mulţi colegi de-ai mei, mi-au făcut o surpriză şi au venit să-mi ureze la mulţi ani. După ce au venit i-am servit, vedeţi că sunt farfurii pe masă. I-am servit cu o gustare, cu un pahar de bere, de whiskey. Faptul că nu purtam mască se datora în primul rând faptului că eram după ce mâncasem şi îi servisem pe colegi cum e firesc „, a declarat premierul Ludovic Orban, vineri seară, pentru MEDIAFAX.

Cât despre faptul că se fuma în interiorul Guvernului, Ludovic Orban îşi recunoaşte greşeala şi plăteşte amenda dacă e nevoie.

„Sunt fumător. Mi se întâmplă să fumez. Era o ocazie de ziua mea, la care am avut nişte invitaţi şi la care am permis să se fumeze. Recunosc. Asta este. Dacă e nevoie plătesc amenda, nu mă dau în lături. Greşeala e umană. Ni se întâmplă multor”, a spus Orban.

Pe reţelele de socializare circulă o fotografie în care Ludovic Orban este imortalizat, în biroul său, alături de mai mulţi miniştri. În fotografie premierul, alături de cei care îl acompaniază, fumează şi consumă băuturi alcoolice.

Source

]]>
https://orademedias.ro/orban-explica-povestea-fotografiei-de-la-guvern-era-ziua-mea-daca-am-gresit-platesc-amenda/feed/ 0 358138
Explodie puternică din cauza unei butelii la Curciu – Cinci persoane au fost rănite https://orademedias.ro/explodie-puternica-din-cauza-unei-butelii-la-curciu-cinci-persoane-au-fost-ranite/ https://orademedias.ro/explodie-puternica-din-cauza-unei-butelii-la-curciu-cinci-persoane-au-fost-ranite/#respond Sat, 30 May 2020 09:08:14 +0000 https://orademedias.ro/?p=358135 Sâmbătă dimineață, în jurul orei 05:30, ISU Sibiu – Secția Mediaș a intervenit de urgență cu două echipaje SMURD și un echipaj de pompieri militari în sat Curciu, comuna Dârlos, str. Principală unde s-a produs o explozie a unei butelii. S-au acordat îngrijiri medicale pentru trei adulți și doi copii care au fost transportați, conștienți […]]]>

Sâmbătă dimineață, în jurul orei 05:30, ISU Sibiu – Secția Mediaș a intervenit de urgență cu două echipaje SMURD și un echipaj de pompieri militari în sat Curciu, comuna Dârlos, str. Principală unde s-a produs o explozie a unei butelii.

S-au acordat îngrijiri medicale pentru trei adulți și doi copii care au fost transportați, conștienți la CPU Mediaș cu arsuri pe aproximativ 30% din corp. La fața locului au intervenit două echipaje SMURD, trei ambulanțe SAJ, un echipaj de pompieri militari.

SAJ SIBIU a trimis în această dimineață la ora 5:30 trei echipaje de tip B2 in localitatea Curciu SB, unde in urma exploziei unei butelii de gaz au fost rănite cinci persoane.

Echipajele medicale SAJ impreuna cu echipajele ISU au acordat asistenta medicală de urgență la trei adulti si doi copii care prezentau arsuri de diferite grade.

Victimele au prezentat :
-femeie 64 ani ,arsuri membre superioare ,torace-se evaluează in continuare gradul si suprafața.
-barbat 65 ani ,se pare ca e cel mai grav cu arsuri pe o suprafață de 90% de diferite grade pe membre,torace ,abdomen.
-barbat 30 ani, la fel cu arsuri pe membre ,torace ,abdomen.
După fetițe in varsta de 7 si respectiv 10 ani.
Cea de 10 ani prezinta arsuri pe 30 % din suprafața corporală iar cea de 7 ani arsuri la față si membre superioare.

Victimele au fost transportate la CPU Medias. După evaluarea din CPU Mediaș s-a hotărât transportarea victimelor la UPU Sibiu.  ISU a deplasat ATPVM SI Amb tip C1 ptr transportul lor.

Source

]]>
https://orademedias.ro/explodie-puternica-din-cauza-unei-butelii-la-curciu-cinci-persoane-au-fost-ranite/feed/ 0 358135
FOTO Accident la ieșire din Mediaș spre Dârlos – O persoană a ajuns la spital https://orademedias.ro/foto-accident-la-iesire-din-medias-spre-darlos-o-persoana-a-ajuns-la-spital/ https://orademedias.ro/foto-accident-la-iesire-din-medias-spre-darlos-o-persoana-a-ajuns-la-spital/#respond Fri, 29 May 2020 16:25:56 +0000 https://orademedias.ro/?p=358036 ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD, între Mediaș și Dârlos, la un accident rutier produs între două autoturisme. S-au acordat îngrijiri medicale pentru două persoane implicate iar un bărbat de cca 19 ani a fost transportat la CPU Mediaș cu traumatism cranio celebral. Intersectie DJ 142A cu DC 17, pe fondul […]]]>

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD, între Mediaș și Dârlos, la un accident rutier produs între două autoturisme.

S-au acordat îngrijiri medicale pentru două persoane implicate iar un bărbat de cca 19 ani a fost transportat la CPU Mediaș cu traumatism cranio celebral.

Intersectie DJ 142A cu DC 17, pe fondul vitezei neadaptate intr-o curba la dreapta, soferul (19 ani, Darlos) unui turism condus dinspre Medias spre Darlos, pierde controlul directiei de deplasare, patrunde pe contrasens si intra in coliziune frontala cu un autoturism scoala condus de catre un tanar in varsta de 19 ani  din Dumbraveni.

In urma impactului a rezultat vatamarea corporala a pasagerului din auto vinovat, un tanar in varsta de 19 ani, din Darlos.

Source

]]>
https://orademedias.ro/foto-accident-la-iesire-din-medias-spre-darlos-o-persoana-a-ajuns-la-spital/feed/ 0 358036