MEDIAȘ – Ora de Medias https://orademedias.ro Știri și evenimente online Tue, 20 Oct 2020 14:29:57 +0000 ro-RO hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.5.1 https://orademedias.ro/wp-content/uploads/2017/08/cropped-Asset-3-60x60.png MEDIAȘ – Ora de Medias https://orademedias.ro 32 32 Bărbat din Copșa Mica infectat cu Covid la plimbare prin Mediaș – Prins de politiști https://orademedias.ro/barbat-din-copsa-mica-infectat-cu-covid-la-plimbare-prin-medias-prins-de-politisti/ https://orademedias.ro/barbat-din-copsa-mica-infectat-cu-covid-la-plimbare-prin-medias-prins-de-politisti/#respond Tue, 20 Oct 2020 14:29:57 +0000 https://orademedias.ro/?p=384848 Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Mediaș au constatat și o infracțiune de zădărnicirea combaterii bolilor.

În fapt, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 19.10.2020, în jurul orei 12:30, la o clinică medicală din municipiul Mediaș, s-a prezentat o persoană care ar fi afirmat în public că dorește să îți ridice personal rezultatul testului privind virusul SARS CoV-2, fiind anunțat telefonic că este confirmat pozitiv.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului nu l-au mai găsit la clinică pe bărbat, însă în urma verificărilor i-au stabilit identitatea, precum și faptul că acesta (un bărbat în vârstă de 33 de ani, domiciliat în Copșa Mică) în urma efectuării unei serii de analize medicale, în data de 15.10.2020 a fost confirmat pozitiv cu virusul SARSCoV-2 (confirmare făcută on-line).

La data de 19.10.2020, deși avea cunoștință de rezultatul pozitiv al testului, acesta s-a prezentat la clinică pentru a-si ridica buletinul de analiză, iar ulterior la Spitalul Clinic Județean Sibiu pentru investigații amănunțite, prin aceasta punând în pericol sănătatea celorlalte persoane aflate în interiorul clinicii.

În baza acestor date și informații, polițiștii Biroului Ordine Publică Mediaș s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterea bolilor, faptă prevăzută și pedepsită de art. 352 alin. 1 cod penal.

Source

]]>
https://orademedias.ro/barbat-din-copsa-mica-infectat-cu-covid-la-plimbare-prin-medias-prins-de-politisti/feed/ 0
Locuinţe sociale cu bani europeni la Mediaș https://orademedias.ro/locuinte-sociale-cu-bani-europeni-la-medias/ https://orademedias.ro/locuinte-sociale-cu-bani-europeni-la-medias/#respond Tue, 20 Oct 2020 04:45:45 +0000 https://orademedias.ro/?p=384705 Optzeci de locuințe sociale vor fi construite pe strada Baia de Nisip din municipiul Mediaș. Valoarea totală a proiectului este de peste 18 milioane de lei. La finalizarea noilor blocuri de pe strada Baia de Nisip vor fi mutați locuitorii garsonierelor 3 și 5 de pe strada Tineretului. Conform NovaTV, cele două imobile de pe […]]]>

Optzeci de locuințe sociale vor fi construite pe strada Baia de Nisip din municipiul Mediaș. Valoarea totală a proiectului este de peste 18 milioane de lei.

La finalizarea noilor blocuri de pe strada Baia de Nisip vor fi mutați locuitorii garsonierelor 3 și 5 de pe strada Tineretului. Conform NovaTV, cele două imobile de pe strada Tineretului vor fi demolate.

Valoarea totală estimată a proiectului, aflat actualmente în perioada de precontractare, este de 18,9 milioane  lei. Termenul de implementare este luna decembrie 2023.

”În momentul în care blocurile vor fi gata, aici vor fi mutați în primul rând locatarii garsonierelor 3 și 5 de pe strada Tineretului. Ulterior cele două imobile de pe Tineretului, vor fi demolate.” a declarat Gheorghe Roman, primarul municipiului Mediaș.

Source

]]>
https://orademedias.ro/locuinte-sociale-cu-bani-europeni-la-medias/feed/ 0
O singură școală din Mediaș rămâne închisă – Elevii vor învăța online https://orademedias.ro/o-singura-scoala-din-medias-ramane-inchisa-elevii-vor-invata-online/ https://orademedias.ro/o-singura-scoala-din-medias-ramane-inchisa-elevii-vor-invata-online/#respond Mon, 19 Oct 2020 14:01:20 +0000 https://orademedias.ro/?p=384606 Inspectoratul Școlar Județean Sibiu monitorizează dinamica scenariilor de funcționare a unităților de învățământ preuniversitar, la nivel județean, aceasta fiind influențată de evoluția situației epidemiologice din județ. Prin urmare, astăzi, 19 octombrie 2020, în conformitate cu datele transmise de unitățile de învățământ din județul Sibiu, se înregistrează următoarea situație: –  268 de unități de învățământ în […]]]>

Inspectoratul Școlar Județean Sibiu monitorizează dinamica scenariilor de funcționare a unităților de învățământ preuniversitar, la nivel județean, aceasta fiind influențată de evoluția situației epidemiologice din județ.

Prin urmare, astăzi, 19 octombrie 2020, în conformitate cu datele transmise de unitățile de învățământ din județul Sibiu, se înregistrează următoarea situație:

–  268 de unități de învățământ în Scenariul 1 (S1): participarea zilnică (față în față) a tuturor preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție sanitară – mai puțin cu 5 de unități de învățământ;

– 48 de unități de învățământ în Scenariul 2 (S2). Acesta presupune participarea zilnică (față în față) a tuturor preșcolarilor și elevilor din învățământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a și a XII-a, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție, respectiv revenirea parțială (prin rotație de una-două săptămâni) a elevilor din celelalte clase de gimnaziu și liceu, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție – mai puțin cu o unitate de învățământ;

– 17 unități de învățământ în Scenariul 3 (S3): participarea tuturor elevilor la activități/lecții online (Colegiul Național ”Octavian Goga” Sibiu, Liceul Teoretic ”Constantin Noica” Sibiu, Școala Gimnazială Nr. 23 Sibiu, Liceul Teologic Baptist ”Betania” Sibiu, Grădinița cu Program Prelungit a Forumului German, Școala Gimnazială ”Constantin Ioan Motaș” Mediaș, , Liceul Tehnologic ”Ilie Măcelariu” Miercurea Sibiului cu structurile Școala Gimnazială Apoldu de Sus, Școala Gimnazială Dobârca și Grădinița cu Program Normal Dobârca, Școala Gimnazială Apoldu de Jos cu structurile Grădinița cu Program Normal Apoldu de Jos și Școala Primară Sângătin, Școala Gimnazială Merghindeal cu structura Școala Primară Dealul Frumos și Școala Gimnazială Racovița cu structura Școala Primară Sebeșu de Sus) – mai mult cu 6 unități de învățământ;

De asemenea, situația elevilor și personalului din unitățile de învățământ din județul Sibiu, internate și izolate/carantinate este următoarea:

  • 15 persoane depistate pozitiv cu SARS-Cov-2 și internate: 8 elevi (Colegiul Național ”Octavian Goga” Sibiu, Colegiul Agricol ”Daniil Popovici Barcianu” Sibiu, Școala Gimnazială Racovița și Școala Gimnazială Nr. 21 Sibiu), 5 cadre didactice (grădinița din cadrul Școlii Gimnaziale ”Matei Basarab” Turnu Roșu, Școala Gimnazială Racovița, Școala Gimnazială Nr. 21 Sibiu și Școala Gimnazială ”Nicolae Iorga” Sibiu) și 2 personal nedidactic (Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară ”Terezianum” Sibiu și Școala Gimnazială Apoldu de Sus);
  •  1 320 persoane carantinate/izolate: 1 242 elevi, 66 cadre didactice, 3 personal didactic auxiliar și 9 personal nedidactic).

În comparație cu datele oferite vineri, 16.10.2020, s-a modificat numărul persoanelor internate (a crescut cu 1 elev) și al persoanelor carantinate/izolate (a crescut cu 797 elevi și 16 cadre didactice, dar a scăzut cu 2 cadre didactic auxiliar și cu 1 personal nedidactic), în total fiind 1 320 persoane (față de 510 în 16.10.2020).

Consiliile de administrație de la nivelul fiecărei unități de învățământ adoptă propunerile de scenarii și, implicit, schimbarea acestora, în funcție de analiza situației epidemiologice efectuate de către direcțiile de sănătate publică și Institutul Național de Sănătate Publică, de infrastructura și de resursele existente în fiecare unitate de învățământ.

Reamintim că, potrivit ordinului comun al ministrului educației și cercetării și al ministrului sănătății nr. 5.487/1494/01.09.2020, criteriul epidemiologic în baza căruia unitățile/instituțiile de învățământ stabilesc unul dintre cele trei scenarii de funcționare este rata incidenței cumulate, respectiv: numărul total de cazuri noi din ultimele 14 zile raportat la 1.000 de locuitori.

Source

]]>
https://orademedias.ro/o-singura-scoala-din-medias-ramane-inchisa-elevii-vor-invata-online/feed/ 0
Tot mai multe cazuri active de coronavirus – Avem 24 de infecții la Mediaș https://orademedias.ro/tot-mai-multe-cazuri-active-de-coronavirus-avem-24-de-infectii-la-medias/ https://orademedias.ro/tot-mai-multe-cazuri-active-de-coronavirus-avem-24-de-infectii-la-medias/#respond Mon, 19 Oct 2020 11:51:29 +0000 https://orademedias.ro/?p=384602 În ultimele 24 de ore, la nivelul municipului Mediaș au fost raportate 24 de cazuri active de coronavirus. ”Vă informăm că la data de astăzi, 19 octombrie a.c. în județul Sibiu sunt active un număr de 848 de cazuri confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, distribuite conform tabelului de mai jos pe raza Unităților […]]]>

În ultimele 24 de ore, la nivelul municipului Mediaș au fost raportate 24 de cazuri active de coronavirus.

”Vă informăm că la data de astăzi, 19 octombrie a.c. în județul Sibiu sunt active un număr de 848 de cazuri confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, distribuite conform tabelului de mai jos pe raza Unităților Administrativ Teritoriale ale județului Sibiu.” transmite Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

MUNICIPIUL SIBIU 455
MUNICIPIUL MEDIAS 24
ORAS AGNITA 29
ORAS AVRIG 11
ORAS CISNADIE 45
ORAS COPSA MICA 0
ORAS DUMBRAVENI 9
ORAS MIERCUREA SIBIULUI 5
ORAS OCNA SIBIULUI 2
ORAS SALISTE 49
ORAS TALMACIU 24
ALMA 0
ALTINA 3
APOLDU DE JOS 8
ARPASU DE JOS 7
ATEL 1
AXENTE SEVER 3
BAZNA 0
BIERTAN 0
BIRGHIS 1
BLAJEL 0
BOITA 8
BRADENI 0
BRATEIU 0
BRUIU 0
CARTA 0
CARTISOARA 3
CHIRPAR 0
CRISTIAN 6
DARLOS 0
GURA RAULUI 6
HOGHILAG 1
IACOBENI 1
JINA 0
LASLEA 0
LOAMNES 3
LUDOS 0
MARPOD 0
MERGHINDEAL 5
MICASASA 1
MIHAILENI 0
MOSNA 1
NOCRICH 4
ORLAT 3
PAUCA 0
POIANA SIBIULUI 3
POPLACA 3
PORUMBACU DE JOS 5
RACOVITA 8
RASINARI 5
RAU SADULUI 0
ROSIA 8
SADU 4
SEICA MARE 1
SEICA MICA 0
SELIMBAR 57
SLIMNIC 4
SURA MARE 10
SURA MICA 6
TARNAVA 0
TILISCA 7
TURNU ROSU 7
VALEA VIILOR 0
VURPAR 2

 

 

 

De asemenea, precizăm faptul că în județul Sibiu pe lângă cele 848 cazuri active, avem un număr de 9 persoane confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, care deși nu au domiciliu pe raza județului Sibiu, s-au infectat și sunt internate în județul nostru.

Source

]]>
https://orademedias.ro/tot-mai-multe-cazuri-active-de-coronavirus-avem-24-de-infectii-la-medias/feed/ 0
Coronavirus în școlile din Mediaș – O singură școală se află în scenariul roșu https://orademedias.ro/coronavirus-in-scolile-din-medias/ https://orademedias.ro/coronavirus-in-scolile-din-medias/#respond Mon, 19 Oct 2020 05:20:45 +0000 https://orademedias.ro/?p=384495 Liceul Teoretic Axente Sever a trecut din scenariul 3 în scenariul 2, iar majoritatea elevilor revin la școală. Peste 400 de elevi ai școlii Gimnaziale Constantin Ioan Motaș vor rămâne în sceneriul roșu și în următoare perioadă. Clasele de matematică-informatică, științele naturii, filologie și științe sociale vor reveni luni, 19 octombrie 2020 la școală. Clasa […]]]>

Liceul Teoretic Axente Sever a trecut din scenariul 3 în scenariul 2, iar majoritatea elevilor revin la școală.

Peste 400 de elevi ai școlii Gimnaziale Constantin Ioan Motaș vor rămâne în sceneriul roșu și în următoare perioadă.

Clasele de matematică-informatică, științele naturii, filologie și științe sociale vor reveni luni, 19 octombrie 2020 la școală. Clasa de instructor sportiv, unde au fost cele mai multe cazuri de covid, fiind elevii legitimații la Clubul Sportiv Gaz Metan Mediaș vor trece la sistemul hibrid, cu 50 la sută din elevi prezenți la cursuri iar restul online, prin rotație la interval de o săptămână.

Source

]]>
https://orademedias.ro/coronavirus-in-scolile-din-medias/feed/ 0
Rezultate notabile la tenis de masă pentru CSM Mediaș https://orademedias.ro/rezultate-notabile-la-tenis-de-masa-pentru-csm-medias/ https://orademedias.ro/rezultate-notabile-la-tenis-de-masa-pentru-csm-medias/#respond Mon, 19 Oct 2020 04:45:31 +0000 https://orademedias.ro/?p=384488 Echipa masculină de tenis de masă a participat în perioada 16-18 octombrie la turneul de la Bistrița, contând pentru turul Diviziei A. Băieții antrenați de Dan Daniel au avut un parcurs perfect la turneul de la Bistrița, reușind 7 victorii din tot atâtea meciuri. În urma acestor rezultate, echipa noastră se clasează pe primul loc […]]]>

Echipa masculină de tenis de masă a participat în perioada 16-18 octombrie la turneul de la Bistrița, contând pentru turul Diviziei A.

Băieții antrenați de Dan Daniel au avut un parcurs perfect la turneul de la Bistrița, reușind 7 victorii din tot atâtea meciuri. În urma acestor rezultate, echipa noastră se clasează pe primul loc la finalul turului competițional.

Returul competiției este programat la începutul anului viitor. Primele două clasate din cele două serii se vor califica în semifinalele turneului de promovare în Superligă.

Formația noastră face parte din Seria a II-a, alături de CSA Steaua II, CS Politehnica Cluj-Napoca, CS Voința Câmpulung II, CSM Focșani, CSTA București, CS Tenis Club Dej și ACCT București II. 


În perioada 16-18 octombrie, echipa feminină de tenis de masă a clubului nostru a participat la turneul de la Buzău, contând pentru turul Diviziei B.

Echipa noastră s-a duelat cu CS Farul II, CSM Victoria Carei, CSM Moinești II, SCM Dun. 2020 Giurgiu, CS Com. Dumbrăvița, LPS N Rotaru și CSM Buzău. Acestea au reușit șase victorii din șapte partide disputate, cedând în confruntarea cu CSM Victoria Carei.

Returul Diviziei B feminin este programat la începutul anului viitor. Din lotul echipei fac parte: Baltag Denisa, Moga Mădălina, Herciu Gabriela, Moca Mara și Hila Beatrice

 

Source

]]>
https://orademedias.ro/rezultate-notabile-la-tenis-de-masa-pentru-csm-medias/feed/ 0
Situația actuală în Mediaș – Douăzeci de cazuri active de Covid-19 https://orademedias.ro/situatia-actuala-in-medias-douazeci-de-cazuri-active-de-covid-19/ https://orademedias.ro/situatia-actuala-in-medias-douazeci-de-cazuri-active-de-covid-19/#respond Sat, 17 Oct 2020 11:15:08 +0000 https://orademedias.ro/?p=384300 Sâmbătă, 17 octombrie 2020, la nivelul municipiului Mediaș au fost raportate 20 de cazuri active de coronavirus, conform rapotului emis de Prefectura Sibiu. ”Vă informăm că la data de astăzi, 17 octombrie a.c. în județul Sibiu sunt active un număr de 750 de cazuri confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, distribuite conform tabelului de […]]]>

Sâmbătă, 17 octombrie 2020, la nivelul municipiului Mediaș au fost raportate 20 de cazuri active de coronavirus, conform rapotului emis de Prefectura Sibiu.

”Vă informăm că la data de astăzi, 17 octombrie a.c. în județul Sibiu sunt active un număr de 750 de cazuri confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, distribuite conform tabelului de mai jos pe raza Unităților Administrativ Teritoriale ale județului Sibiu.” transmite Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

MUNICIPIUL SIBIU 406
MUNICIPIUL MEDIAS 20
ORAS AGNITA 24
ORAS AVRIG 7
ORAS CISNADIE 38
ORAS COPSA MICA 0
ORAS DUMBRAVENI 6
ORAS MIERCUREA SIBIULUI 5
ORAS OCNA SIBIULUI 2
ORAS SALISTE 50
ORAS TALMACIU 22
ALMA 0
ALTINA 2
APOLDU DE JOS 6
ARPASU DE JOS 5
ATEL 2
AXENTE SEVER 2
BAZNA 0
BIERTAN 0
BIRGHIS 2
BLAJEL 0
BOITA 9
BRADENI 0
BRATEIU 0
BRUIU 0
CARTA 0
CARTISOARA 2
CHIRPAR 0
CRISTIAN 6
DARLOS 0
GURA RAULUI 5
HOGHILAG 1
IACOBENI 1
JINA 0
LASLEA 0
LOAMNES 4
LUDOS 0
MARPOD 0
MERGHINDEAL 4
MICASASA 1
MIHAILENI 0
MOSNA 1
NOCRICH 4
ORLAT 3
PAUCA 0
POIANA SIBIULUI 1
POPLACA 3
PORUMBACU DE JOS 5
RACOVITA 8
RASINARI 3
RAU SADULUI 0
ROSIA 9
SADU 2
SEICA MARE 1
SEICA MICA 0
SELIMBAR 43
SLIMNIC 4
SURA MARE 10
SURA MICA 5
TARNAVA 0
TILISCA 6
TURNU ROSU 5
VALEA VIILOR 1
VURPAR 4

De asemenea, precizăm faptul că în județul Sibiu pe lângă cele 750 cazuri active, avem un număr de 8 persoane confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, care deși nu au domiciliu pe raza județului Sibiu, s-au infectat și sunt internate în județul nostru.

 

Source

]]>
https://orademedias.ro/situatia-actuala-in-medias-douazeci-de-cazuri-active-de-covid-19/feed/ 0
FOTO Accident la Mediaș – Trei mașini au fost avariate https://orademedias.ro/foto-accident-la-medias-trei-masini-au-fost-avariate/ https://orademedias.ro/foto-accident-la-medias-trei-masini-au-fost-avariate/#respond Fri, 16 Oct 2020 17:19:26 +0000 https://orademedias.ro/?p=384194 Vineri după-amiază, în jurul orei 18:00, pe strada 1 Decembrie din municipiul Mediaș a avut loc un accident de circulație. O șoferiță de 51 de ani, din municipiul Mediaș nu s-a asigurat la punerea în mișcarea de pe loc a autoturismului și a acroșat o mașina staționată care la rândul ei a intrat în alt […]]]>

Vineri după-amiază, în jurul orei 18:00, pe strada 1 Decembrie din municipiul Mediaș a avut loc un accident de circulație.

O șoferiță de 51 de ani, din municipiul Mediaș nu s-a asigurat la punerea în mișcarea de pe loc a autoturismului și a acroșat o mașina staționată care la rândul ei a intrat în alt autoturism, a transmis Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma acestui eveniment rutier, nimeni nu a fost rănit.

Source

]]>
https://orademedias.ro/foto-accident-la-medias-trei-masini-au-fost-avariate/feed/ 0
Vreme mai caldă în ultimele zile din octombrie – Cum va fi vremea în noiembrie la Mediaș https://orademedias.ro/vreme-mai-calda-in-ultimele-zile-din-octombrie-cum-va-fi-vremea-in-noiembrie-la-medias/ https://orademedias.ro/vreme-mai-calda-in-ultimele-zile-din-octombrie-cum-va-fi-vremea-in-noiembrie-la-medias/#respond Fri, 16 Oct 2020 07:10:17 +0000 https://orademedias.ro/?p=384067 Administrația Națională de Meteorologie a anunțat vineri dimineață prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Astfel, vremea se încălzește ușor, iar precipitațiilor vor fi puține. În ultimele două săptămâni din octombrie, temperaturile vor fi peste cele normale perioadei, relatează Digi24. Săptămâna 19 – 26 octombrie 2020 Valorile termice se vor situa ușor peste cele specifice acestei […]]]>

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat vineri dimineață prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni.

Astfel, vremea se încălzește ușor, iar precipitațiilor vor fi puține. În ultimele două săptămâni din octombrie, temperaturile vor fi peste cele normale perioadei, relatează Digi24.

Săptămâna 19 – 26 octombrie 2020

Valorile termice se vor situa ușor peste cele specifice acestei perioade, în regiunile estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în cele extracarpatice și la munte.

Săptămâna 26 octombrie – 2 noiembrie 2020

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 2 – 09 noiembrie 2020

Temperaturile medii ale aerului se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Temperaturile medii ale aerului se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 9 – 16 noiembrie 2020

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil ușor deficitare în regiunile extracarpatice.

ANM precizează că fenomenele extreme cu o durată scurtă de manifestare nu pot fi prognozate. Estimările meteorologice pentru patru săptămâni sunt realizate de către ECMWF – Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durată.

Source

]]>
https://orademedias.ro/vreme-mai-calda-in-ultimele-zile-din-octombrie-cum-va-fi-vremea-in-noiembrie-la-medias/feed/ 0
S-a decis – Construcția bazinului de înot din Mediaș va fi finanțată de CNI https://orademedias.ro/s-a-decis-constructia-bazinului-de-inot-din-medias-va-fi-finantata-de-cni/ https://orademedias.ro/s-a-decis-constructia-bazinului-de-inot-din-medias-va-fi-finantata-de-cni/#respond Fri, 16 Oct 2020 06:32:24 +0000 https://orademedias.ro/?p=384064 Construcía bazinului de înot din cartierul Vitrometan va fi finanțată de către Compania Națională de Investiții. Noul bazin de înot va fi construit în curtea Școlii Generale ”Ioan Motaș” din Mediaș, de pe strada Blajului din cartierul Vitrometan. Amplasamentul viitorului bazin a fost predat către Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, la solicitarea acestuia. La […]]]>

Construcía bazinului de înot din cartierul Vitrometan va fi finanțată de către Compania Națională de Investiții.

Noul bazin de înot va fi construit în curtea Școlii Generale ”Ioan Motaș” din Mediaș, de pe strada Blajului din cartierul Vitrometan. Amplasamentul viitorului bazin a fost predat către Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, la solicitarea acestuia.

La ultima ședintă de consiliu, aleșii locali din Mediaș au aprobat predarea către Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației prin Compania Națională de Investiții, a amplasamentului și asigurarea condițiilor în vederea executării respectivului bazin de înot.

Proiectul bazinului de înot a fost aprobat de către Guvernul României, iar construcția efectivă a acestuia va demara în 2021.

Source

]]>
https://orademedias.ro/s-a-decis-constructia-bazinului-de-inot-din-medias-va-fi-finantata-de-cni/feed/ 0