Ora de Mediaș
Știri în direct

21 de străzi din Mediaș rămân miercuri fără gaz

Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat miercuri pe 21 de străzi din municipiu, pentru cuplarea conductelor noi.

Delgaz Grid informează că pentru execuția lucrărilor de cuplare a unor conducte noi la sistemul de distribuție este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale miercuri, 16 septembrie a.c., între orele 08.00-18.00, pe următoarele străzi din municipiul Mediaș: Vlădeasa, Vidraru, Vaslui, Sibiului, Sebeș; Sadu, Rovinari, Milcov, Lupeni, Lotru, Libertății, Iacob Pisso, Fântânele, Dorobanților, Câmpeni, Cibin, Călugăreni, Calafat, Arieș, Alba-Iulia și Blajului.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Lucrările de cuplare a conductelor noi la sistemul de distribuţie fac parte dintr-un proiect de investiţii al companiei Delgaz Grid care a vizat înlocuirea a 3,5 km de conducte şi branşamente de gaze naturale. Investiţia, în valoare totală de peste 1,3  milioane de lei, are ca scop îmbunătăţirea siguranţei şi a calităţii serviciului de distribuţie a gazelor naturale pentru consumatorii din zonă.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet