Ora de Mediaș
Știri în direct

Absolvenții susțin joi ultima probă scrisă a examenului de Bacalaureat

 Absolvenții de liceu susțin joi ultima probă scrisă a examenului de Bacalaureat, cea la alegere a profilului. Primele rezultate vor fi afișate marți, 30 iunie, până în ora 12.00.

După ce au trecut prin probele la Limba şi Literatura Română, respectiv proba obligatorie a profilului – Matematică sau Istorie, absolvenții de clasa a 12-a susțin joi ultima probă a examenului de Bacalaureat, scrie Mediafax.

Elevii au avut de ales în prealabil în funcţie de profil dintre mai multe materii.

Absolvenţii de la profilul real, tehnic, resurse naturale şi protecţia mediului şi de la profilul militar au avut de ales să susţină examenul la una dintre următoarele materii: Fizică, Chimie, Biologie şi Informatică.

Absolvenţii profilului umanist, ai profilului servicii şi ai filierei vocaţionale au avut de ales între Geografie, Filosofie, Logică şi argumentare, Economie, Psihologie şi Sociolog.

Primele rezultate vor fi afișate marți, 30 iunie, până în ora 12.00.

În conformitate cu prevederile art. 5 și ale art. 6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD), precum și cu solicitarea Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, Ministerul Educației și Cercetării va publica rezultatele elevilor obținute în urma susținerii examenelor naționale cu anonimizarea numelui și a prenumelui.

Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic, în zilele de 30 iunie, în intervalul orar 16.00 – 19.00 și pe data de 1 iulie, în intervalul orar 8.00 – 12.00. Rezultatele finale vor fi anunțate duminică, 5 iulie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet