Organizatorii Mediaș Bike Maraton continuă lucrările de curăţare și amenajare a traseelor.

In lunile iunie, iulie și august taxa de înscriere este de doar 60 de lei.

Mediaş Bike Marathon este o competiţie de ciclism cross country care are ca scop promovarea vieţii active, mai aproape de natură şi se adresează atât bicicliştilor amatori, cât şi celor profesionişti.

Concursul se desfăşoară de-a lungul a trei trasee de 25, 40, respectiv 70 de kilometri care parcurg mai multe localităţi din regiunea Tarnavelor.

Organizatorii Mediaş Bike Marathon sunt Primăria Mediaş, Asociaţia de Turism şi Ecologie Dianthus cu sprijinul Consiliului Judeţean Sibiu, Colinele Transilvaniei, Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Sibiu şi comunităţii locale de ciclişti.

Mai sunt  două luni până la Mediaş Bike Marathon 2017 iar echipele de voluntari lucrează de zor la curăţarea, marcarea şi amenajarea traseelor. Pentru înscrieri dă un #CLICK aici.

Primii 400 de înscriși vor primii câte un tricou personalizat.

”Suntem foarte recunoscători pentru entuziasmul şi dăruirea voluntarilor noştri şi vă invităm la recunoaşterea traseelor. Iar dacă nu v-aţi înscris la concurs, poate că e momentul. Primii 300 de înscrişi cu taxa confirmată vor primi câte un tricou tehnic de bicicletă!” spun organizatorii

Publică un comentariu

Comentariu