Trei copșeni s-au ales cu dosar penal dupa ce vineri seară pe fondul unei neîntelegeri mai vechi a pornit un scandal.

„Vineri, în jurul orei 21,30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Copșa Mică au fost solicitați să intervină pentru aplanarea unui scandal izbucnit între 4 persoane, pe strada 1 Decembrie, din orașul Copșa Mică.” transmite Elena Walter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

La fața locului au intervenit atât polițiștii de ordine și siguranță publică din oraș, cât și polițiștii SAS din cadrul I.P.J. Sibiu, persoanele în cauză fiind identificate și, ulterior, conduse la sediul Poliției Orașului Copșa Mică în vederea audierii și stabilirii situației de fapt.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, trei bărbați, localnici, cu vârste între 41 și 45 de ani, l-ar fi amenințat pe cel de-al patrulea bărbat cu acte de violență.

Incidentul nu s-a soldat cu victime. În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, iar față de cei trei presupuși agresori s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță. În cursul acestei zile, vor fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Copșa Mică.

Publică un comentariu

Comentariu