Alertă epidemiologică la primăria din Biertan. Primarul localității a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus.

Localnicii  sunt nemulțumiți și spun că instituția ar fi trebuit închisă , deoarece au fost confirmate două cazuri de coronavirus.

Direcția de Sănătate Publică Sibiu face anchetă epidemiologică la Biertan. Potrivit reprezentanților Prefecturii, nu a fost necesară măsura închiderii instituției și au fost puse în izolare numai persoanele care au intrat în contact direct cu primarul. Activitatea la Primăria Biertan se desfășoară în continuare, în condiții normale.

”În ceea ce privește situația epidemiologică din cadrul unei primării din județul Sibiu, în urma confirmării pozitive a primarului care se afla în carantină la domiciliu, au fost demarată o anchetă epidemiologică în cadrul căreia au fost identificați 2 contacți de serviciu. În prezent se află în carantină la domiciliu un număr total de 7 persoane dintre care 5 contacți de familie. Activitatea primăriei nu a fost afectată, acesta derulându-se normal.” transmite Prefectura Sibiu.

„Dacă sunt două cazuri de COVID 19, nu trebuia sa intre primăria în izolare? Domnul primar a fost confirmat și mama lui. Nu știm dacă s-a făcut testare la toți angajații din primărie. Dacă e așa contagios chiar dacă la restul familiei, frați, cumnați le-a ieșit bine, totuși nu trebuie să stea toți în izolare?”, ne-a scris un localnic îngrijorat, relatează Ora de Sibiu.

Publică un comentariu

Comentariu