Un tânăr de 17 ani din Mediaș este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință, distrugere din culpă, respectiv conducere fără permis.

“În dimineața zilei de 5 iulie a.c., trei conducători auto din municipiul Mediaș au reclamat faptul că și-au găsit mașinile avariate în urma unui eveniment rutier petrecut cel mai probabil în noaptea de 4/5 iulie, cele trei autoturisme fiind parcate unul lângă altul, pe strada Sebeșului”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Ca urmare a cercetărilor efectuate, la data de 11 iulie, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au identificat presupusul conducător auto implicat în producerea evenimentului, stabilindu-se totodată faptul că, la data de 4 iulie, în jurul orei 23,50, persoana în cauză, un localnic în vârstă de 17 ani, ar fi sustras o autoutilitară din incinta societății unde era angajat, autoutilitară pe care ar fi condus-o de pe Șoseaua Sibiului până pe strada Sebeșului, unde a intrat în coliziune cu cele trei autoturisme parcate. Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

În cauză, la nivelul Biroului Rutier Mediaș, s-a deschis o cauză penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință, distrugere din culpă, respectiv conducere fără permis. Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.

Publică un comentariu

Comentariu