FOTO ProSport

După un joc foarte bun făcut de alb-negri, Gaz Metan a pierdut în prelungiri partida cu CFR Cluj, de la Mediaș, scor 1 – 2.

Gaz Metan este într-o situație fără ieșire. Fotbaliștii au restanțe de patru luni și au anunțat că de luni nu se vor mai prezenta la antrenamente. Antrenorul Ilie Poenaru dezvăluie că situația este de-a dreptul dramatică în cazul mai multor jucători.

Ilie Poenaru, după Gaz Metan – CFR Cluj 1-2: „Sunt jucători cu probleme grave acasă”

„Jucătorii au ajuns la saturație. Nimeni nu le spune nimic, nimeni nu zice ce vom face mai departe. Mi se pare normal că jucătorii nu vor să mai stea. Eu nu pot să le mai explic..  Sunt jucători care au probleme destul de grave pe acasă, nu au bani, sunt împrumutați. Vă spun ceva. În orașul Mediaș sunt bani, știm toți asta! Dar nu se vrea, nu se dorește. Am încheiat discuția. Nu mai pot! Am ajuns la capătul răbdării, nu mai am ce să fac. În două zile nu voi mai avea cu cine. În situația asta trebuie să fac pasul în spate. E foarte greu. Dacă veniți acum în vestiar, să vedeți ce e acolo… E greu de tot. E o incertitudine totală. Ce să mai facem?”, a spus Ilie Poenaru, la Telekom Sport.

Publică un comentariu

Comentariu