Ora de Mediaș
Știri în direct

A ars Gazul la Mediaș – Gaz Metan s-a calificat în play-off, fără Iordănescu pe bancă

Formația lui Edi Iordănescu s-a impus cu scorul de 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de Dumitru Cardoso. Alb-negrii au acumulat 43 puncte și s-au calificat pentru prima dată în istoria clubului în play-off.

Gaz Metan a început perfect partida cu Dinamo și a reușit să deschidă scorul în minutul 14. Dumitru Cardoso a preluat o minge în jumătate propriu, a plecat spre poarta adversă și a reușit un șut imparabil la care Piscitelli nu a mai putut să facă nimic. În minutul 26, șutul din lovitură liberă a lui Nasser Chamed a trecut puțin peste poarta lui Dinamo. Cu trei minute înainte de pauză, Danie Popa a avut șansa egalării, dar nu a reușit să îl învingă pe Răzvan Pleșca din câțiva metri.

În minutul 56 Nasser Chamed a scăpat singur pe partea stângă a atacului formației sale, a șutat, Piscitelli a respins mingea în față până la Sergiu Buș care a șutat și el dar nu a reușit să marcheze. Până la final niciuna dintre cele două echipe nu a mai avut ocazii clare de gol, iar partida s-a încheiat cu victoria Gazului Metan, scor 1-0, rezultat care a dus gruparea de pe Târnava Mare în premieră în play-off.

Medieșenii vor avea o absență importantă contra „câinilor”. Tocmai Edward Iordănescu, care a luat două cartonașe galbene la Clinceni, cu Academica. Este a treia oară în acest sezon când tehnicianul medieșenilor este trimis în tribună, eliminat de arbitru. S-a întâmplat în etapa 1, cu Chindia (2-2), apoi în etapa 11, cu CFR Cluj (0-3), și ultima oară sâmbăta trecută, la Clinceni (3-2). Cum i-a prins, i-a ars!

Tehnicianul de 41 de ani și-a recunoscut mereu simpatiile steliste, de aceea a evitat să se angajeze în negocieri pentru a prelua „haita”. Chiar dacă a avut multe meciuri pe contre cu dinamoviștii, Edward este apreciat de mulți dintre suporterii „câinilor”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet