Formația lui Edi Iordănescu s-a impus cu scorul de 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de Dumitru Cardoso. Alb-negrii au acumulat 43 puncte și s-au calificat pentru prima dată în istoria clubului în play-off.

Gaz Metan a început perfect partida cu Dinamo și a reușit să deschidă scorul în minutul 14. Dumitru Cardoso a preluat o minge în jumătate propriu, a plecat spre poarta adversă și a reușit un șut imparabil la care Piscitelli nu a mai putut să facă nimic. În minutul 26, șutul din lovitură liberă a lui Nasser Chamed a trecut puțin peste poarta lui Dinamo. Cu trei minute înainte de pauză, Danie Popa a avut șansa egalării, dar nu a reușit să îl învingă pe Răzvan Pleșca din câțiva metri.

În minutul 56 Nasser Chamed a scăpat singur pe partea stângă a atacului formației sale, a șutat, Piscitelli a respins mingea în față până la Sergiu Buș care a șutat și el dar nu a reușit să marcheze. Până la final niciuna dintre cele două echipe nu a mai avut ocazii clare de gol, iar partida s-a încheiat cu victoria Gazului Metan, scor 1-0, rezultat care a dus gruparea de pe Târnava Mare în premieră în play-off.

Medieșenii vor avea o absență importantă contra „câinilor”. Tocmai Edward Iordănescu, care a luat două cartonașe galbene la Clinceni, cu Academica. Este a treia oară în acest sezon când tehnicianul medieșenilor este trimis în tribună, eliminat de arbitru. S-a întâmplat în etapa 1, cu Chindia (2-2), apoi în etapa 11, cu CFR Cluj (0-3), și ultima oară sâmbăta trecută, la Clinceni (3-2). Cum i-a prins, i-a ars!

Tehnicianul de 41 de ani și-a recunoscut mereu simpatiile steliste, de aceea a evitat să se angajeze în negocieri pentru a prelua „haita”. Chiar dacă a avut multe meciuri pe contre cu dinamoviștii, Edward este apreciat de mulți dintre suporterii „câinilor”.

Publică un comentariu

Comentariu