Ora de Mediaș
Știri în direct

A furat o mașină de lângă Brașov – Hoțul este din Biertan și a fost arestat

Un tânăr de 27 de ani a fost arestat de către politiștii sibieni după ce a furat o autoutilitară din județul Brașov. Hotul este din Biertan și a fost oprit pe Drumul Comunal 24, în Hoghilag.

Autoutilitara a fost furată din localitatea Zărnești, județul Brașov in cursul zilei de marți, 21 iulie 2020. În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv furt în scop de folosință.

”La data de 22 iulie a.c., în jurul orei 10,00,  pe DC 24, pe raza comunei Hoghilag, polițiștii Compartimentului Rutier  din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni au oprit pentru control o autoutilitară condusă de un bărbat. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că la volan se află un bărbat în vârstă de 27 de ani, domiciliat în comuna Biertan, care nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.” transmite Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Față de bărbatul în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de aplicare a unei măsuri preventive.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet