O sibiancă de 30 de ani a încercat să îşi scoată ilegal pe fiul său, de numai 5 ani din țară.

Poliţiştii de Frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontiere Urzicei au descoperit ascuns, sun bancheta din spate a microbuzului, un minor de 5 ani, pentru care masa să nu avea nici un document de călătorie.

Astfel, potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră, în dimineața zilei de vineri, 17 august, în jurul orei 07.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, județul Satu Mare, s-a prezentat pe sensul de ieşire din ţară, călătorind ca pasager într-un microbuz marca Volkswagen, o femeie, cetăţean român, în vârstă de 30 de ani, domiciliată pe raza judeţului Sibiu.

La controlul efectuat asupra microbuzului, poliţiştii de frontieră au descoperit ascuns sub banchetă din spate, acoperit cu o pătură, un băiat, în vârstă de 5 ani. Din primele verificări, s-a constatat faptul că minorul este fiul pasagerei, care – după cum a declarat în timpul cercetărilor – intenţiona să ajungă cu băiatul în Polonia, unde are un loc de muncă, dar că nu avea documente de călătorie pentru acesta, fapt pentru care l-a ascuns sub banchetă pentru a încerca să iasă cu el din ţară.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de participaţie improprie la trecerea frauduloasă a frontierei de stat, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Publică un comentariu

Comentariu