Polițiștii Biroului Rutier Mediaș au intervenit la un accident produs pe DN 14A, la ieșirea din municipiul Mediaș spre Blăjel.

„Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Blăjel spre Mediaș, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Blăjel, pe fondul vitezei neadaptate, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile.
Doi pasageri, un minor în vârstă de 5 ani și un bărbat în vârstă de 32 de ani, au suferit vătămări corporale și au fost transportați la spital conștienți.” transmite IPJ Sibiu.

Conducătorul auto nu deține permis de conducere, iar testarea sa alcoolscopică a indicat un rezultat de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii acestui eveniment rutier.

Un echipaj SMURD a intervenit de urgență pe DN14 la ieșirea din localitatea Mediaș spre Blajel, la un accident rutier.
Echipajul medical a evaluat medical 4 persoane implicate in accident. 3 adulți și un copil.

„Copilul a fost preluat de echipajul SAJ, venit în sprijin și transportat la spitalul Mediaș cu fractura de femur, fiind însoțit de tată. Un bărbat în vârstă de 32 de ani cu traumatism cranio-cerebral și multiple contuzii este transportat la echipajul SMURD la spitalul Mediaș. Celelalte două persoane au fost evaluate medical și refuză transportul la spital.” a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Andreea Ștefan.

Publică un comentariu

Comentariu