Ora de Mediaș
Știri în direct

Accident la Mediaș din cauza neacordării de prioritate

Vineri, în jurul orei 18:30, doi tineri , din municipiul Mediaș au avariat două autoturisme și a rupt o oglindă rutieră.

Evenimentul rutier s-a produs pe strada Păcii, la intersecția cu strada Axente Server. Șoferul de 26 de ani, nu a acordat prioritate unui alt șofer de 56 de ani care circula regulamentar.

Conform politiștilor medieșeni, la data de 21.03.2020, la sediul Biroului Rutier Mediaş s-au prezentat doi conducători auto care au declarat că în data de 20.03.2020, ora 18:30, au fost implicaţi într-un eveniment rutier în municipiul Mediaş, în urma căruia a rezultat avarierea celor două autovehicule conduse de ei şi a unui stâlp pe care era montată o oglindă rutieră.

În urma celor declarate de aceştia a rezultat că unul dintre conducătorii auto (în vârstă de 26 ani, domiciliat în municipiul Mediaş) a condus autoturismul pe str. Păcii, iar la intersecţie cu str. Axente Sever nu a acordat prioritate de trecere și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 54 de ani. Polițiștii au constatat că bărbatul de 26 de ani avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autoturism având acest drept suspendat (art. 335 alin. 2 Cod Penal)

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet