Accidentul rutier grav ce a avut loc pe Calea Dumbrăvii, în apropiere de Cimitirul Municipal din Sibiu în jurul orei 22, joi, în ultima seară de august a curmat viața unei tinere sibience de 30 de ani, potrivit ultimelor informații transmise de Biorul de presă al IPJ Sibiu.

Din nefericire, o femeie în vârstă de 30 de ani, pasageră în autoturism, a fost preluată de echipajele medicale în stop cardio-respirator. În ciuda eforturilor intense de resuscitare, tânăra nu a răspuns manevrelor și a fost declarată decedată de medicul prezent la fața locului.

”La fața locului au fost trimise două echipaje SMURD ,dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare, una de stingere și una de primă intervenție. De asemenea, în zonă a ajuns un echipaj SAJ.

Echipele de intervenție au stabilit că în urma impactului sunt trei victime, toate din autoturism. Două persoane au rămas încarcerate.” au transmis medicii.

Cauzele producerii accidentului urmează să fie stabilite. Cele două autobuze nu aveau pasageri, iar traficul prin zonă este îngreunat, au precizat echipele de intervenție.

Publică un comentariu

Comentariu