FOTO arhivă
Pe data de 12 iunie, în jurul orei 18:30, un apel la 112 a alertat Poliția Municipiului Mediaș cu privire la un incident grav petrecut în localitatea Giacăș. Un bărbat de 46 de ani s-a dezechilibrat și a căzut în timp ce încerca să se urce pe un ATV ca pasager.

Martorii au declarat că bărbatul era sub influența alcoolului în momentul incidentului, ceea ce a contribuit la pierderea echilibrului. El a fost transportat de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

”În urma investigațiilor, polițiștii au stabilit că, în jurul orei 18:30, un medieșean de 40 de ani conducea un moped pe strada Principală din Giacăș, având doi pasageri. În timpul unui viraj la stânga, pasagerul de 46 de ani s-a dezechilibrat și a căzut pe carosabil, suferind răni grave.

Din păcate, pe 4 iulie, victima a decedat din cauza rănilor. Poliția Municipiului Mediaș a deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă. Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș pentru a stabili toate detaliile și a aplica măsurile legale necesare.” a transmit IPJ Sibiu.

Publică un comentariu

Comentariu