Politiștii Serviciului Rutier Sibiu au intervenit in aceasta dimineața la un accident rutier produs pe DN1, km. 297+250, in zona PC Vestem.

In urma cercetărilor, politiștii rutieri au constatat că o conducătoare auto in vârsta de 53 de ani, din București, in timp ce conducea autoturismul pe sensul de mers Sibiu – Vâlcea, a părăsit partea carosabila și s-a răsturnat in afara acesteia.

Conducătoarea auto a fost rănită ușor. Cercetările continua in vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor in care s-a produs autoaccidentul, a transmis Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

”În această dimineață în jurul orei 6:20, ISU Sibiu a intervenit de urgență cu 2 echipaje SMURD dintre care unul cu medic, un echipaj descarcerare și o autospecială de stingere pe DN 1, Veștem unde un autoturism a ieșit de pe partea carosabilă și s-a răsturnat.La fața locului o persoană de sex feminin de aproximativ 53 de ani a fost extrasă din autoturism conștientă și a primit îngrijiri medicale fiind transportată la spital pentru investigații suplimentare.” a transmis Alina Voina, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

Publică un comentariu

Comentariu