FOTO arhivă

Un accident rutier grav a avut loc, marți după-masă, pe DN14 A, între Mediaș și Blăjel. Două mașini s-au ciocnit. În urma impactului, un bărbat a fost rănit grav, fiind încarcerat între fiare.

Potrivit polițiștilor, este vorba despre o coliziune între două autoturisme conduse din direcții opuse.

„Șoferul autoturismului condus dinspre Blăjel este rănit grav, primește îngrijiri medicale. Șoferul autoturismului condus dinspre Mediaș are 54 de ani și este din Blăjel. Polițiștii Biroului Rutier Mediaș desfășoară cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor exacte în care s-a produs accidentul”, informează polițiștii sibieni.

În urma impactului violent, unul dintre șoferi a rămas blocat între fiarele contorsionate ale mașinii. A fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare pentru a-l scoate pe bărbat din mașină. Acesta se află în stare de inconștiență.

„La fața locului s-a intervenit prompt pentru descarcerarea unei persoane de sex masculin, aflată în stare de inconștiență care a fost predată echipajelor SAJ pentru acordarea de îngrijiri medicale și transport la spital”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Momentan, traficul este blocat total.

Publică un comentariu

Comentariu