Ora de Mediaș
Știri în direct

Accident pe strada Moșnei din Mediaș – Două persoane rănite

Un accident rutier a avut loc la Mediaș, pe strada Moșnei. Șoferul unei autoutilitare nu și-a păstras banda și a intrat în coliziune cu un autoturism. Două persoane au fost rănite.

„Șoferul unei autoutilitare pătrunde pe contrasens, virează dreapta pentru a pătrunde pe un drum secundar și intră în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din spate”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.

Șoferul autoturismului, în vârstă de 23 de ani, din Mureș, și pasagerul din autoutilitară, de 28 de ani, din Dumbrăveni, primesc îngrijiri medicale și vor fi transportați la spital, conștienți. Șoferul care a produs evenimentul rutier are 65 de ani, este din Mediaș și nu a fost rănit.

Traficul este îngreunat.

„SAJ SIBIU trimite de urgență un echipaj de tip B în Mediaș la un accident rutier între o autoutilitară și un autoturism. Două persoane primesc primul ajutor calificat de la echipajul ambulante si un echipaj Smurd. Echipajul SAJ transporta la CPU Medias un bărbat de 23 ani care prezinta un traumatism toracic,traumatism de genunchi si de membrul superior”, anunță reprezentanții SAJ Sibiu.

De asemenea, echipajul Smurd a transportat la CPU Mediaș un bărbat de aproximativ 28 de ani, prezentând contuzii și escoriații.

loading...

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet