FOTO arhivă

Un bărbat de 67 de ani, din Sibiu a provocat un accident rutier pe strada Semaforului. Șoferul sibian avea o alcoolemie de peste unu la mie, informează IPJ Sibiu.

”La data de 26 aprilie a.c., în jurul orei 20,00, în municipiul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Semaforului, spre Bulevardul General Vasile Milea, un sibian în vârstă de 67 de ani nu a păstrat distanța de siguranță față de un alt autoturism care circula înainte, a intrat în coliziune cu vehiculul și l-a proiectat într-un alt autoturism parcat. Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto care a provocat tamponarea a indicat un rezultat de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, sibianul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.” a declarat Elena Walter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

La nivelul Biroului Rutier Sibiu s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

Publică un comentariu

Comentariu