foto: arhivă

Două persoane au ajuns la spital după ce în noapte de luni spre marți, șoferului unui autoturism a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un indicator rutier.

”La data de 27 decembrie a.c., în jurul orei 01,00, în timp ce conducea un autoturism pe Șoseaua Alba Iuia din municipiul Sibiu, dinspre Cristian spre centru, un tânăr în vârstă de 19 ani, din Cristian, a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un indicator rutier instalat pe partea stângă a direcției de deplasare.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a celor doi ocupanți ai autoturismului, conducătorul auto și pasagera, o tânără în vârstă de 17 ani, din Rășinari, ambii fiind transportați la spital conștienți.” a transmis Elena Walter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

În cauză, la nivelul Biroului Rutier Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, să fie stabilite toate împrejurările în care s-a produs acest eveniment rutier.

Publică un comentariu

Comentariu