Polițiștii Biroului Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva au intervenit la un accident rutier produs pe A1, la km. 247, în zona ieșirii spre DN 14, pe sensul Sibiu – Sebeș.

”Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un ansamblu tir pe banda 1, un cetățean străin în vârstă de 36 de ani, pe fondul nepăstrării distanței de siguranță, a intrat în coliziune cu autoturismul condus în fața sa de către un bărbat în vârstă de 33 de ani, din județul Vâlcea, proiectându-l pe banda 2, unde a fost lovit apoi de alt ansamblu tir, condus de către un bărbat în vârstă de 28 de ani, din județul Arad.” transmite Elena Walter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiuu.

Șoferul autoturismului a fost rănit și transportat la spital conștient.

Un echipaj SMURD cu medic, o autospecială de descarcerare și una de stingere au intervenit de urgență la ieșirea de pe A1 spre Mediaș, la un accident rutier.

”Echipajul medical a acordat îngrijiri medicale unui bărbat în vârstă de 33 de ani, care a fost transportat la UPU Sibiu cu traumatism la picioare, conștient.Alte două persoane au fost evaluate medical, neavând nevoie de îngrijiri medicale.” transmite purtătorul de cuvânt al ISU, Andreea Ștefan.

Publică un comentariu

Comentariu