Polițiștii rutieri au intervenit la un accident produs pe DN 14B, între Țapu și Micăsasa.

„Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism spre Blaj, un sibian în vârstă de 51 de ani a pătruns pe contrasens, a acroșat un microbuz transport marfă condus din sens opus de către un bărbat în vârstă de 60 de ani, din jud. Alba, după care a fost proiectat într-un cap de pod.” transmite Elena Walter, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu.

Conducătorul autoturismului și pasagera din autoturism, o sibiancă în vârstă de 54 de ani, au suferit leziuni și au fost transportați la spital conștienți.

Pompierii Detașamentului de Pompieri Mediaș au intervenit de urgență între localitățile Micasasa și Tapu la un accident rutier în care au fost implicare un microbuz de transport marfă și un autoturism.

„La fața locului au fost mobilizate, o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, două echipaje SMURD și un echipaj SAJ.

Un echipaj SMURD a preluat un bărbat în vârstă de 54 de ani cu traumatism lombar și a fost transportat la UPU Sibiu.” a transmis Raluca Marcu, purtător de cuvânt al ISU.

Publică un comentariu

Comentariu