FOTO arhivă

Luni dimineață, pe Drumul Național 14, la Copșa Mică a avut loc un accident ruiter. O femeie de 45 de ani, a fost transportată la CPU Mediaș cu dureri lombare și prezentând escoriații.

”Un echipaj SMURD, o autospeciala de stingere și o autospeciala de descarcerare au intervenit de urgență, pe DN 14, în localitatea Copșa Mică, ca urmare a producerii unui accident rutier. Echipajul de descarcerare si echipajul medical au acționat pentru extragerea dintr-un autoturism și acordarea asistentei medicale unei victime. Femeia, în vârstă de aproximativ 45 de ani, va fi transportată la CPU Mediaș, acuzând dureri lombare și prezentând escoriații.” a transmis ISU Sibiu.

Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene au intervenit la un accident rutier produs pe DN 14, în localitatea Copșa Mică.

”Din primele cercetări efectuate rezultă că între 2 autoturisme, conduse din sensuri opuse, s-a produs o coliziune, cel mai probabil pe fondul unei depășiri neregulamentare. Mașinile erau conduse de către 2 localnici, bărbați, în vârstă de 21 și respectiv, 47 de ani.

În urma coliziunii, mașina condusă de bărbatul în vârstă de 47 de ani s-a răsturnat, iar o pasageră în vârstă de 43 de ani, localnică, a fost rănită. În acest moment, traficul rutier pe sensul de mers Mediaș – Sibiu este blocat, circulându-se în regim alternativ, pe sensul Sibiu – Mediaș.” precizează IPJ Sibiu.

Publică un comentariu

Comentariu