Duminică, pe Drumul Național 14 au avut două accidente rutiere grave. Unul s-a produs la Tîrnava spre Mediaș, iar cel de-al doilea în zona Șaroș pe Tîrnave.

Primul accident s-a petrecut pe DN 14, la ieșire din Târnava spre Mediaș. Accidentul de la Târnava a avut loc pe fondul nepăstrării distanței de siguranță în mers. Implicate au fost o autoutilitară de marfă și un turism. Vinovat este șoferul turismului, în vârstă de 34 de ani, din Copșa Mică. O victima a rezultat, respectiv o pasageră din turism, în vârstă 29 de ani, din Copsa Mica. A fost transportată la spital.

Cel de al II-lea accident a avut loc pe DN 14, la intrare în Saros pe Tarnave, dinspre Mediaș. Un căruțaș care se deplasa în atelaj spre Sighișoara, s-a dezechilibrat și a cazut pe carosabil unde a fost lovit de un autoturism al cărui șofer efectua regulamentar manevra de depășire. Căruțașul este inconștient. ’’Au intervenit echipaj Smurd Dumbrăveni și un echipaj SAJ. Un bărbat a fost preluat în stop cardio-respirator. Se efectuează manevre de resuscitare la fața locului’’, spun cei de la ISU Sibiu

Publică un comentariu

Comentariu