ACS Mediaș joacă sâmbătă, 24 septembrie 2022, cu Cuantic Arsenal Sibiu pe stadionul ”Voința”. Partida din cadrul etapei cu numărul 4 este programată pentru ora 11.

Etapa trecută, medieșnii au bătut-o pe Sparta cu scorul de 6-0. De cealaltă parte, Arsenal Sibiu a făcut un joc bun în deplasarea de la Miercurea Sibiu, impunându-se cu scoru de 0-2.

Diferența este în clasament, ACS Mediaș este lider în Liga 4 cu maxim de puncte, cu un colaveraj de 30 de goluri marcate și 3 primite. Sibienii sunt pe locul 5 cu 2 victorii și o infrângere.

Contactat de Ora de Mediaș, Țili Giulioano, al doilea cel mai bun marcator după 3 etape disputate în Liga a IV-a, a declarat faptul că meciul cu Sibiu nu va fi unul ușor.

”Nu văd un meci ușor pentru că adversarii foarte axați să ne încurce. Etapa trecută au câștigat și ei meciul, vor să facă o partidă și cu noi, dar sunt sigur că o să câștigăm meciul. Aș vrea să marchez cât mai multe goluri, să îmi ajut echipa să câștige campionatul, asta e cel mai important. Cred că o să ajung la 20 de goluri în acest sezon.” a declarat Țili Giuliano.

Inter Sibiu, echipa care o să pună probleme

”Singura echipă care o să ne pună probleme ar fi Inter Sibiu, în rest nu văd. Sper să fim în aceași formă de până acum și sunt sigur că o să câștigăm” a adăugat Țili Giuliano pe final pentru Ora de Mediaș.

Publică un comentariu

Comentariu