foto Captură video ACS Mediaș

Formația pregătită de Doru Dudiță și Dumitru Solomon vor disputa sâmbătă de la ora 11:00, pe stadionul ”Sparta” din Mediaș un nou test de verificare, de această dată împotriva celor de la ASA Târgu Mureș.

În ultimul test de verificare, Mediașul s-a impus cu 2 la 1 împotriva celor de la CS Unirea Ungheni. Goluri au fost marcate de Bîrsan Sebastian și Adrian Cistean.

ACS Mediaș nu are acces pe ”Municipal”

Transgaz, administratorul stadionului Gaz Metan a respins toate solicitările clubului ACS de a juca partidele de campionat pe arena din Mediaș, se arată într-un articol publicat de Suporteri ACS Mediaș pe Facebook.

Președintele ACS Mediaș 2022, Ionuț Buzean așteaptă ca echipa să poată juca pe Stadionul ”Gaz Metan” în termeni rezonabili.

”Am mai avut două solicitări la Transgaz anul trecut, pentru meciurile din turul Ligii a IV-a, dar ne-au cerut tariful normal, ca pentru oricare echipă care joacă acolo pe teren mare, circa 7000 euro pentru un meci. Am fost tratați ca oricare altă echipă și poate este normal, după toate cele întâmplate la Gaz Metan, le înțeleg poziția celor de la Transgaz. Acum, am depus altă solicitare pentru acest an, nu am primit încă un răspuns. Eu sper că se va ajunge la o înțelegere și cei de la Transgaz își vor da seamă că facem o treabă serioasă și suntem oameni care ne dorim binele fotbalului” a spus Ionuț Buzean pentru Ora de Sibiu.

foto Suporteri Gaz Metan Mediaș (facebook)

Publică un comentariu

Comentariu