foto Asociația Club Sportiv Mediaș / Facebook

Formația de pe malul Târnavei Mari, ACS Mediaș mai are câteva zile de vacanță. Lotul pregătit de Doru Dudiță și Dimitru Solomon revine la antrenamente pe 19 ianuarie.

”Așteptăm cu speranță și bucurie reuniunea. Cu speranță că o să ne întâlnim cu toții sănătoși, și cu bucuria că ne-am îndeplinit jumătate de obiectiv. Am pus ochii pe câtiva jucători și sunt convins că o să vină să ne ajută la îndeplinirea obiectivului. Cu unii am semnat deja, cu alți suntem în tratative. Noi am fi vrut să aducem în fiecare compartiment măcar câte un jucător. Mai este mult până la începerea campionatului și surprize mai pot apărea. Partea a doua a campionatului va fi mult mai intensă, deoarece acum orice echipă ne tratează foarte serios. Nu o să fie deloc ușor.” a declarat Doru Dudiță, tehnicianul lui ACS Mediaș pentru Sport în Sibiu.

Nou înființata echipă ACS Mediaș a terminat sezonul de toamnă al primei ligi a campionatului județean Sibiu în postura de lider, având punctaj maxim după disputarea celor 13 etape.

Publică un comentariu

Comentariu