Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 12 anicare a plecat de acasă într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care o văd, sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

“În seara zilei de 12 septembrie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul , la aceeași dată, în jurul orei 14,00, fiica sa minoră, RUJA VALENTINA EMILIA, în vârstă de 12 ani, a plecat de la domiciliu, din orașul Dumbrăveni, județul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Semnalmente: înălțime 155 cm, greutate 55 de kg, ochi albaștri, păr șaten, lung, poartă ochelari de vedere.

În momentul plecării, minora purta un tricou de culoare alb/galben, pantaloni tip jeans, taiați, de culoare albastru șiîncălțăminte tip sport de culoare alb.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minorăsunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Publică un comentariu

Comentariu