În turul 3 al Cupei României, echipa de baschet a municipiului Mediaș va întâlni un adversar puternic din toate punctele de vedere. CSM va juca împotriva celor de la SCM U Craiova.

Formațiile de pe pozițiile 5-8 din prima grupă valorică initială a Ligii Naționale de Baschet Masculin intră în competiție și vor avea adversari din grupele valorice inferioare.

Dinamo Știința și SCM Craiova au parte de dueluri ușoare, fiind formații din grupa valorică B, iar SCM Timișoara și BCM Argeș Pitești joacă cu primele două clasate din grupa Valorică C. În Turul 3 al Cupei României se va juca după regulile din campionat în ceea ce privește jucătorii autohtoni și numărul maxim de străini.

Grupele A și B, iar în faza a doua Roșie, Galbenă și Albastră, pot folosi 6 jucători străini și este obligatorie prezența unui jucător român pe teren tot meciul, iar în prima repriză aceseta trebuie să fie sub 23 de ani. În grupa C și Verde echipele trebuie să folosească doi jucători români pe teren tot meciul și unul să fie sub 23 de ani, iar limita maximă este de 4 străini pentru aceasta.

  • Athletic Constanța vs. Dinamo Știința București
  • CSM Sighetu Marmației vs. SCM Timișoara
  • CSM Mediaș vs. SCM U Craiova
  • CSM Târgu-Mureș vs. BCM U FC Argeș Pitești

Partide se vor disputa în 30 ianuarie și 6 februarie, fiind devansate după ce inițial au fost programate în luna martie.

Publică un comentariu

Comentariu