Ora de Mediaș
Știri în direct

Ai văzut acest bărbat? Este de negăsit din 25 iunie 2019

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu desfășoară activități specifice de căutare a unui bărbat în vârstă de 81 de ani care a plecat voluntar de la domiciliu, fără a mai reveni.

Persoanele care pot oferi informaţii menite să conducă la găsirea persoanei în cauză sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

La data de 27 iunie 2019, o femeie  a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, în dimineața zilei de 25 iunie 2019, socrul său, VACĂ DUMITRU, în vârstă de 81 de ani, a plecat de acasă, din localitatea Porumbacu de Sus, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente : înălţime 1,70 m, greutate 60 kg, păr negru, fir drept, tuns scurt, faţă ovală, ochi albaștri, ten alb, constituție slabă;

Nu prezintă semne particulare.

Obiecte vestimentare: pantaloni de stofă de culoare gri, salopetă de culoare neagră, cizme din cauciuc de culoare închisă, pălărie neagră.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata