Liceul Teoretic Axente Sever din Sibiu organizează alegeri pentru reprezentantul elevilor în Consiliul de Administrație și pentru președintele Consiliului Elevilor.

Pentru a candida pentru funcția de reprezentant în Consiliul de Administrație, elevii trebuie să fie majori și să nu fi primit sancțiuni disciplinare în ultimii trei ani. Candidaturile se depun la doamna profesor Lenuța Moldovan, consilierul educativ al liceului.

Pentru funcția de președinte al Consiliului Elevilor, candidații trebuie să elaboreze o scrisoare de intenție și să o depună la doamna profesor Lenuța Moldovan. În zilele de 25 și 26 septembrie, candidații vor prezenta programul lor celor 24 de clase din liceu, iar pe 28 septembrie vor avea loc alegerile.

Aceste alegeri sunt importante pentru elevi, deoarece le oferă oportunitatea de a-și alege reprezentanții în organele care se ocupă de luarea deciziilor în ceea ce privește educația lor.

Elevii Axentiști sunt invitați să participe activ la aceste alegeri și să își exprime opinia cu privire la viitorul liceului lor.

Publică un comentariu

Comentariu