La sfârsitul lunii trecute, Alexandra Hudea și Iulia Mărginean au participat la Campionatul Naționl de Cros – Etapa Finală, competiție care s-a desfășurat la Poiana Stampei.

În proba de 4 kilometri, la categoria U20, medieșencele au terminat pe 2, respectiv locul 4. Alexandra Hudea a terminat pe poziția a II-a, cu 15 minute, 9 secunde și 28 de sutimi, în schimb ce Iulia Mărginean a terminat cursa pe locul 4, la un pas de medalia de bronz, cu 15 minute, 52 de secunde și 55 de sutimi.

Cele două sportive sunt cu dublă legitimare, ambele sunt legitimate la CSS Mediaș și CSA Mica Roma Blaj.

”A fost o crusă pe un traseu nou, în care obiectivul meu a fost accesarea unui loc în lotul României pentru Campionatul Balcanic și European de Cros, și implicit obținerea unei medalii. Ultima competiție majoră la care voi participa este Campionatul European de Cros de la Bruxelles, pe 10 decembrie, unde îmi doresc o clasare cât mai bună. Obiectivul meu principal anul acesta a fost obținerea unei medalii la Festivalul Olimpic al Tineretului European, obiectiv atins prin obținerea medaliei de bronz în cursa de 3.000 de metri” a mărturisit Alexandra Hudea.

Publică un comentariu

Comentariu