Alexandru Greab s-a despărțit de Gaz Metan Mediaș.

Portarul în vârstă de 26 de ani a semnat joi după-amiză acordul de transfer. Pe această cale, conducerea clubului Gaz Metan Mediaș îi mulțumesc lui Alex Greab pentru evoluțiile avute în tricoul Gazului Metan.

În noul sezon 2018-2019, fostul portar al Gazului Metan v-a îmbrăca tricoul Concordiei Chiajna. După despărțirea de alb-negri, aceasta a postat pe contul său de Facebook un mesaj emoționant în urma despărțiri de Mediaș.

”După 6 ani in care am fost trup și suflet alături de Gaz Metan Medias a venit momentul de a imi lua rămas bun de la aceasta echipa. Vreau sa le mulțumesc tuturor , de la colegii de echipa , conducere și pana la femeile de serviciu al clubului Gaz Metan pentru ca m-au ajutat sa cresc și sa ma dezvolt . Mediasul va avea mereu un loc special in inima mea , a fost rampa mea de lansare , locul unde mi-am cunoscut soția , orașul unde am legat niște prietenii pe viața. Și nu in ultimul rând vreau sa le mulțumesc suporterilor care m-am susținut atâta timp și sa im cer scuze pentru momentele in care i-am dezamăgit. Rămas bun , Gaz Metan Medias!!” a scris Alexandru Greab pe pagina s-a de Facebook.

 

Publică un comentariu

Comentariu