Medieșeanul Alexandru Munteanu este liber de contract. Fotbalistul va disputa vineri ultimul meci în tricoul formației CSM Focșani. Alexandru Munteanu a mai jucat și la Gaz Metan Mediaș, ACS Poli Timișoara, Dunărea Călărași, Petrolul Ploiești, ASU Politehnica Timișoara și FC Buzău.

Într-un interviu pentru Sport în Sibiu, fotbalistul medieșean a declarat faptul că ar fi o plăcere să joace la ACS Mediaș în Liga 3 pentru a ajuta clubul să ajungă acolo unde îi e locul, în elita fotbalului românesc.

„Am fost atent la tot anul competițional al lor si am rămas plăcut surprins de rezultatele obținute, știu ca a fost o muncă foarte grea pentru a ajunge unde sunt ei acum! Barajul va fi unul deschis, de lupta, dar sper ca cei victorioși sa fie medieșenii!”

O posibilă revenire la Mediaș

”Cu mare drag, ar fi o nouă provocare in cariera mea, și mi-aș dori sa ajut echipa sa ajungă acolo unde ii e locul, în elita fotbalului românesc!”

Ghetele în cui?! 

”Sincer nu m-am gândit, încă ma simt bine atât fizic cât si psihic și îmi doresc sa mai joc fotbal, sa le transmit celor care vin din urma, lucrurile bune pe care eu le-am învățat la rândul meu de la cei care m-au ajutat sa evoluez, dar odată și odată o sa vina și vremea aceea, dar nu încă!” a declarat Alexandru Munteanu într-un interviu pentru presa sibiană.

Publică un comentariu

Comentariu