Polițiștii sibieni au verificat și miercuri persoanele care trebuie să stea în izolare și carantină. În urma controalelor, un bărbat din Dumbrăveni a fost amendat fiindcă nu a stat în casă.

În ultimele 24 de ore, au fost desfășurate acțiuni de verificare în zone aglomerate, centre comerciale, piețe și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea regulilor impuse referitoare cu precădere la interdicțiile de circulație, portul măștii de protecție sanitară, programul de funcționare a operatorilor economici, precum și utilizarea certificatelor de vaccinare.

„La nivelul județului Sibiu, în acțiunile de control au fost angrenați 65 de polițiști, fiind verificate 745 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 37 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 150 de mijloace de transport, din care 22 de mijloace de transport în comun”, spun reprezentanții Prefecturii Sibiu.

În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale în valoare de 1.000 de lei, dintre care 5 sancțiuni cu avertisment scris pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție sanitară.

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din orașul Dumbrăveni, revenit din străinătate, a fost amendat cu suma de 1.000 de lei pentru încălcarea măsurii carantinei

Publică un comentariu

Comentariu