Ora de Mediaș
Știri în direct

Amenzi de peste 124.000 de lei date în județul Sibiu

În minivacanța de 1 Mai, polițiștii sibieni au fost la datorie pentru siguranța celor care au participat la evenimente cultural-artistice, sportive sau care s-au aflat în trafic în drum spre sau dinspre locurile de agrement, stațiunile turistice sau centrele comerciale.

În perioada 27 aprilie – 1 mai, polițiștii sibieni au desfășurat 72 de acțiuni specifice și au intervenit în soluționarea a 244 de sesizări dintre care 184 primite prin intermediul S.N.U.A.U. 112.

Cu această ocazie, au fost întocmite 64 de dosare penale pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier, infracțiuni contra persoanei și contra patrimoniului și au fost aplicate 656 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 180.000 de lei.

În urma activităților desfășurate în trafic, polițiștii au constatat 19 infracțiuni la regimul rutier, au reținut 53 de permise de conducere și au retras 19 certificate de înmatriculare.

Cele mai multe abateri au fost constatate în urma nerespectării regimului legal de viteză, 153 de sancțiuni, în patru situații fiind suspendat și dreptul de a conduce al șoferilor, dar și în urma depistării a 29 de conducători auto care au efectuat manevra de depășire neregulamentară.

În total, nerespectarea normelor rutiere a dus la sancționarea a 519 participanți la trafic, valoarea amenzilor ridicându-se la suma de 124.300 de lei.

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet