Ora de Mediaș
Știri în direct

Anchetă epidemiologică la IPJ Sibiu – Trei politiști confirmați cu Covid, iar alți 18 sunt în carantină

Trei poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Sibiu au fost infectaţi cu noul coronavirus, iar alţi 18 se află în carantină la domiciliu, a informat, miercuri, Instituţia Prefectului.

“La această dată, în urma anchetelor desfăşurate de DSP, la nivelul IPJ Sibiu, trei poliţişti sunt diagnosticaţi pozitiv cu SARS-CoV-2. Ca urmare a anchetelor epidemiologice efectuate de către DSP Sibiu, 18 angajaţi ai instituţiei au fost plasaţi în carantină la domiciliu. Precizăm faptul că pentru fiecare situaţie în parte s-a procedat de urgenţă la igienizarea şi dezinfectarea spaţiului de lucru/sediului, precum şi a autospecialelor din dotare”, se precizează într-un comunicat al Prefecturii.

Potrivit sursei citate, în ultimele 24 de ore, la nivelul judeţului Sibiu au fost testate pozitiv 25 persoane, numărul total al celor depistaţi având COVID-19 de la începutul pandemiei fiind de 1.123 de persoane (dintre care 1.056 adulţi şi 67 copii). Până la acest moment, au fost declarate vindecate şi externate 673 de persoane, iar 70 de pacienţi infectaţi cu noul coronavirus au decedat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet