Ora de Mediaș
Știri în direct

Angajații și vârsnicii căminului de bătrâni din Mediaș au fost testați – Nimeni nu are coronavirus

Roman 300

Locuitorii din municipiul Mediaș pot sta liniștiți. Personalul de la căminul de vârsnici din Mediaș a fost testat, iar nimeni nu are coronavirus.

Cei 35 de vârstnici internaţi la căminul din municipiul Mediaş şi angajaţii acestei instituţii nu au COVID-19, în urma testelor efectuate după ce un bărbat de aici a fost internat în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, fiind confirmat pozitiv, a precizat miercuri, pentru AGERPRES, directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), Gabriel Budescu.

“Beneficiarii au fost testaţi şi sunt negativi, ei sunt în cămin. Şi tot personalul a fost testat şi toţi sunt negativi”, a spus Gabriel Budescu.

Potrivit sursei citate, bătrânul depistat cu COVID-19 a fost transportat sâmbătă, la Spitalul Municipal din Mediaş, cu alte probleme de sănătate. Acolo, medicii au decis să îl testeze şi pentru COVID-19 şi aşa l-au găsit pozitiv. În urma testării, pacientul a fost transferat cu ambulanţa la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, singurul spital de adulţi care tratează pacienţii cu COVID-19.

Potrivit directorului DSP Sibiu, pacientul nu se află la Terapie Intensivă, fiind supravegheat de medicii din Spitalul Judeţean Sibiu, unde primeşte tratamentul necesar şi unde urmează să i se repete testele pentru noul coronavirus.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet