Ora de Mediaș
Știri în direct

Anunțul autorităților – Terasele din Mediaș se închid la ora 24

Medieșenii nu vor mai putea sta pe terase până după ora 24. Terasele vor fi închise la ora 24, de sâmbătă, se arată într-un comunicat emis de Prefetura Sibiu. Numărul cazurilor de coronavirus a crescut considerabil în ultima săptămână în județul Sibiu.

Având în vedere  situația epidemiologică din ultima săptămână înregistrată la nivelul județului Sibiu, a dispozițiilor Legii 55/2020 și totodată ca urmare a propunerilor, în urma analizei epidemiologice, transmise de către Direcția de Sănătate Publică Sibiu începând cu data de 15. 08.2020 ora 00:00, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Sibiu, a dispus prin Hotărârea CJSU nr. 39/13.08.2020 următoarele:

Programul de lucru cu publicul al operatorilor economici care desfășoară activități în spații special destinate , dispuse în exteriorul clădirilor unde se desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturi alcoolice și nealcoolice, cum sunt terasele, cluburile, barurile și alte asemenea se va desfășura în intervalul orar 06:00-24:00.

Menționăm că, măsurile prevăzute mai sus intră în vigoare în data de 15.08.2020 orele 00:00 și se aplică pentru o perioadă de 14 zile care poate fi prelungită prin hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet