O serie de evenimente educative și distractive au avut loc în Mediaș, în perioada 22-26 aprilie 2024, ca parte a programului „Săptămâna Verde”.

Muzeul Municipal, Biblioteca Municipală și Sala Polivalentă „Octavian Șerban” au fost gazdele unor ateliere, expoziții, proiecții de film și demonstrații de robotică, la care au participat elevi de toate vârstele.

Peste 1600 de elevi au vizitat Muzeul Municipal, unde au aflat despre flora și fauna Mediașului și au admirat expoziția „Mamifere sălbatice de pe glob”.

La Biblioteca Municipală, elevii de la Școlile Gimnaziale „Mihai Eminescu” și „Cireșarii” au participat la ateliere creative și au vizionat proiecții de film despre sustenabilitate.

Sala Polivalentă a găzduit „Mediaș Robotics Fest”, unde elevii de liceu au prezentat roboții construiți și au participat la meciuri demonstrative.

Peste 1500 de preșcolari și elevi de la ciclul primar au luat parte la „Târgul de Paște”, unde au prezentat produse tradiționale și au susținut momente artistice. Toți participanții au primit cadouri dulci din partea Primăriei Municipiului Mediaș.

Publică un comentariu

Comentariu