FOTO arhivă

Un bărbat de 59 de ani a fost reținut după ce a fost prins cu arme și munițile deținute ilegal.

Trei arme neletale supuse autorizării și 20 de cartușe de muniție letală, deținute illegal, au fost ridicate de polițiști, în urma unor percheziții desfășurate la persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

La data de 12 februarie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, cu sprijinul Serviciului de Ordine Publică, au desfășurat două percheziții domiciliare în comuna Daneș, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj cinegetic.

Au fost ridicate în vederea confiscării 3 arme neletale supuse autorizării cu aer comprimat de tir sportiv, 138 de elemente de muniție neletală și 20 de cartușe muniție letală, toate deținute ilegal, relatează punctul.ro

De asemenea, au fost identificate materiale lemnoase fără proveniență legală, fiind aplicate 2 sancțiuni contravenționale de 3.000 de lei, iar ca măsură complementară, a fost dispusă confiscarea unui volum total de 4,20 metri cubi material lemnos, acesta fiind predat în custodia Ocolului Silvic Sighișoara.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighișoara. Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor S.A.S. și al Poliției municipiului Sighișoara.

Publică un comentariu

Comentariu