Ora de Mediaș
Știri în direct

Atenție cum circulați – Cod galben de ceață, chiciură și polei în județul Sibiu

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, marți, mai multe atenționări cod galben de tip nowcasting care semnalează ceață, chiciură și polei în Capitală și în 27 de județe. În condiții de ceață se circulă pe autostrăzile A3, A1 și A2, dar și pe mai multe drumuri județene.

Potrivit meteorologilor, în județele Olt, Dolj, Brăila, Ialomiţa, Buzău, Prahova, Călăraşi, Giurgiu, Ilfov, Teleorman, Dâmboviţa, Maramureş, Constanta, Tulcea, Covasna, Braşov, Mureş, Harghita, Sibiu, Caraş-Severin, Arad, Bihor, Timiş, Hunedoara, Galaţi, Vrancea și Vaslui se va semnala, până la ora 11.00, ceață care determină scăderea vizibilității local sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri. În unele zone vor fi și depuneri de chiciură și polei.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră se desfășoară îngreunat din cauza ceții dense, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri, iar pe alocuri chiar sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din 23 de județe ale țării, respectiv Călărași, Ilfov, Teleorman, Giurgiu (DN5 Daia – București), Covasna, Harghita, Sibiu, Mureș, Caraș-Severin, Arad, Bihor, Timiș, Hunedoara, Cluj, Bistrița – Năsăud, Bacău, Galați, Vrancea, Vaslui, Alba, Brașov, Olt (DN6 Caracal – Mihaești, DN64 Caracal – Piatra și DN 54 Caracal – Corabia) și Dolj.

De asemenea, în condiții de ceață, cu vizibilitate redusă, pe alocuri, sub 100 de metri, se circulă și pe autostrăzile A3 Turda – Borș, A10 Sebeș – Turda, A1 București – Pitești, la intrarea în Capitală și A2 București – Constanța.

 

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet