De mai bine de patru ore, în mai multe județe ploaia și-a pus amprenta.

Codul portocaliu a intrat în vigoare din această seară, de la ora 21:05 și este valabil până mâine, 7 mai 2019, la ora 09:00.

Având în vedere situaţia hidrometeorologică actuală şi prognoza meteorologică pentru următoarele 36 de ore, ca urmare a precipitaţiilor prognozate şi propagării se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale, creşteri de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale COTELOR DE ATENŢIE, după cum urmează:

Ca urmare a precipitațiilor înregistrate în ultimele ore, a precipitațiilor prognozaste și propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanți, torenți, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte severe de inuntații locale cu depășiri ale cotelor de inuntație pe râurile mici din bazinele hidrografice: afluenții de stânga ai Oltului aferenți sectroului aval aCumulare Voila – amonte Acumulare Racovița, Județele Brașov și Sibiu.

Join the Conversation

1 Comment

  1. ca de obicei,gurile de canal sunt infundate. e o lene la primarie de nu se poate.pe oriunde te-ai duce in oras iti este frica sa mergi pe trotuar ca te stropesc masinile ,inclusiv in statii de autobuz. numai lucru de om slab. bine ca si-au facut frumos in fata la primarie. in rest e jale.

Publică un comentariu

Comentariu