Organizatorii au început deja pregătirile pentru o nouă ediție Mediaș Bike Marathon. Iubitorii de natură și ciclism vor avea la dispoziție mai multe trasee. Dacă în anii trecuți au fost doar 3 trasee, anul acesta organizatorii vor pregăți 7 variante.

”Forma eliptică și unică a traseului lung de 100 de kilometri ne-a permis să folosim ”scurtături” pentru a creea trasee mai ușoare, în total 7 trasee, astfel încât să putem oferi un traseu cât mai potrivit pentru fiecare. Toate traseele folosesc o buclă mai scurtă din traseul 100, iar orientarea în ramificații este simplă” au menționat organizatorii.

Cum alegi traseul, pas cu pas:
  1. Alegi un traseu la înscriere, alege-l pe cel mai potrivit pentru tine
    Traseul ales nu va fi obligatoriu, vei putea în timpul concursului să il schimbi cu oricare traseu
  2. În timpul concursului poți schimba traseul
    Când alegi o ramificație ești aproximativ la jumătatea traseului mai scurt din acea ramificație. Apreciind efortul depus și starea traseului poți alege să continui pe un traseu mai scrut sau pe unul mai lung decât cel care te-ai înscris.
  3. Dacă schimbi traseul este obligatoriu să anunți organizatorii din ramificația respectivă și organizatorii vor aplica pe număr o bulină cu culoarea noului traseu. Dacă ai schimbat traseul cu unul mai lung, vrei avea posibilitatea să alegi din nou alt traseu la următoarea ramificație. Dacă ai ales traseul mai scurt într-o ramificație, noul traseu este definitiv, nu vei mai avea o alte ramificații în care să schimbi.
  4. Se pot face modificări de traseu în timpul cursei, doar pentru traseele care iau startul la aceeași oră. Mai exact, dacă iei startul la ora 9, ai varianta să te modifici la 14, 30 sau 35 de kilometri. Nu se pot face modificări de la 14 la 100 de kilometri.

Publică un comentariu

Comentariu