Ora de Mediaș
Știri în direct

Au luat BAC-ul cu brio – Promovabilitate de 89 la sută, la Liceul Axente Sever

Promoția 2020 a Liceului Teoretic Axente Sever a incheiat in stil triumfal examenul național de Bacalaureat. Din 172 de absolvenți care au susținut examenul maturității, 153 l-au promovat cu brio, ceea ce face ca procentul final la bacalaureat să fie de 88,95%.

”Unitatea noastră de invățământ își menține avansul de 10 procente față de alte unități liceale din municipiul Mediaș, iar meritul este al absolvenților noștri și al cadrelor didactice care i-au pregătit. Axentiștii au demonstrat concentrare, tărie de caracter și ambiția de a nu fi considerați o generație de sacrificiu, așa cum au fost etichetați elevii generației 2020 din cauza pandemiei de Covid.” transmit reprezentanții liceului din Mediaș.

Dimpotrivă, absolvenții au arătat că sunt o generație puternică, de aceea ii felicităm și le dorim mult succes pe mai departe, insoțiți de aceeași ambiție și aceeași tărie de caracter. Suntem mândri de elevii noștri pentru că au demonstrat că sunt absolvenții celui mai bun liceu din municipiul Mediaș.

Rezultatele confirmă că am depășit detașat toate liceele din oraș, și ne străduim an de an să rămânem cei mai buni, să atragem cei mai buni elevi din clasele a VIII-a in unitatea noastră de invățământ și să fim, așa cum o spune și motto-ul nostru, „o școală prietenoasă, deschisă tuturor”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet