Mădălina Moga a reprezentat din nou municipiul Mediaș la o fază națională la tenis de masă. În pragul examenelor de Bacalaureat, sportiva din Mediaș a luat aurul la faza națională a olimpiadei naționale a sportului școlar.

Practică acest sport de mai bine de 11 ani și a avut numeroase rezultate extraordinare atât alături de echipa de club cât și in competițiile școlare.
”Mădălina Moga și Andrei Pînzar din clasa a XII-a Instructor Sportiv au reprezentat județul Sibiu la faza națională a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la tenis de masă, care a avut loc in perioada 17-19 martie la Târgu Secuiesc în județul Covasna. Cei doi axentiști sunt „veterani” și in domeniul concursurilor școlare, ei calificându-se și in 2022 la această competiție, unde s-au clasat pe podium.
În acest an 2023 Mădălina Moga a repetat performanța de anul trecut și a incheiat Olimpiada Națională a Sportului Școlar la tenis de masă pe prima poziție. Îi felicităm pe sportivii noștri, le dorim să continue să practice acest sport care le-a adus nenumărate satisfacții și să confirme talentul și buna pregătire pe care le-au demonstrat atât la competițiile școlare cât și la echipa de club.” au transmis reprezentanții liceului medieșean ”Axente Sever”

Publică un comentariu

Comentariu