Automecanica Mediaș, producătorul român de vehicule industriale, își extinde producția în domeniul transportului public electric. Compania va produce tramvaie, metrouri și trenuri electrice, care vor fi disponibile în diferite configurații pentru a satisface nevoile clienților din întreaga lume.

Automecanica Mediaș a prezentat la Busworld 2023, la Bruxelles, prototipul autobuzului electric, primul produs al companiei din această nouă gamă. Compania a anunțat că are în curs de dezvoltare și alte vehicule electrice, inclusiv un tramvai, un metrou și un tren.

Tramvaiul va fi disponibil în două variante, cu două sau trei vagoane. Metroul va fi un vehicul sigur și fiabil, cu o capacitate mare de pasageri. Trenul va fi un vehicul durabil și eficient, care poate fi utilizat pentru o varietate de aplicații.

Toate vehiculele electrice Automecanica Mediaș vor avea o construcție modulară, cu o structură construită pentru a oferi rezistența maximă fără a utiliza materiale grele sau masive. Designul vehiculelor este realizat în colaborare cu Arino Design, o companie de design și soluții industriale din Spania.

Extinderea producției în domeniul transportului public electric este o oportunitate importantă pentru Automecanica Mediaș, o companie cu o istorie de peste 80 de ani. Compania își propune să devină un jucător important pe această piață în creștere.

Join the Conversation

2 Comentarii

Publică un comentariu

Comentariu