Compania de Apă Sibiu a anunțat zilele trecute o avarie la conducta principală de apă în zona gării CFR. Din cauza defecțiunii, furnizarea apei a fost oprită și s-au început lucrări de excavare pentru remedierea acesteia.

Actualizare:

Primăria Copșa Mică a anunțat că apa a fost reporintă după două zile de muncă. Lucrarea rămâne sub supraveghere, pentru a se preveni apariția unor noi fisuri la conductă.

”Deocamdată, nu se poate estima suma totală a cheltuielilor, deoarece lucrarea nu este finalizată. Cu toate acestea, doar pentru utilajele închiriate s-au cheltuit aproximativ 2 zile de lucru de 12 respectiv 6 ore.” au transmis reprezentanții de la Primăria Copșa Mică pentru Ora de Mediaș.

Știre inițială:

Momentan, nu se poate estima perioada de întrerupere a apei, datorită zonei foarte complexe în care se fac săpăturile. Compania de Apă Sibiu va reveni cu detalii pe parcursul zilei.

”Avarie la conducta principală de apă în zona gării CFR. S-a oprit furnizarea apei și s-a trecut la lucrări de excavare pentru remedierea defecţiunii. Deocamdată nu se poate estima perioada de întrerupere datorită zonei foarte complexe unde se fac săpăturile. Vom revenii cu detalii pe parcursul zilei. Cartierul 1 Decembrie deocamdată nu este afectat. Ne cerem scuze pentru inconveniențe.” au transmis reprezentanții Primăriei pe pagina de Facebook.

Publică un comentariu

Comentariu